fbpx

Puhovka: modna kraljica zimskih outfitov

Foto: H&M

Jesen je v znamenju drznih kombinacij, barv, vzorcev in trendovskih detajlov, kot so krzneni ribiški klobuki, bomber jakne in kavbojski škornji . Poleg tega bomo letošnjo jesen preživele v vzorcih in večplastnih kombinacijah, puhovka pa je absolutni trend te jeseni in zime.

Pernata ali napihnjena topla jakna , brez katere si ne moremo predstavljati mrzlih zimskih dni, je nastala davnega leta 1936. Imenuje se Skyliner, ovita je v perje in prešita z blagom na notranji strani. Eddie Bauer je zasnoval in ustvaril prvo puhovko kot praktičen izdelek, ki bo funkcionalen za mrzle zimske dni in hkrati nepremočljiv. Gre za jakno, ki je iz praktičnih konotacij postala moden kos.

Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M

Priljubljene znamke so izdale nove različice puferjev, katero boste izbrali, pa je odvisno od vas. Opazimo lahko, da so v modi živahne barve, kot so modra, zelena in roza, za tiste zveste bolj nevtralnim odtenkom pa so na voljo bolj umirjeni toni ali osnovna črna. Predlagamo, da jih nosite v kombinaciji z oprijetimi škornji in kavbojkami, odlično pa se bodo podale tudi k pletenim zimskim oblekam.

Te jakne lahko nosite tako k športnim outfitom kot tudi za v službo, so multifunkcionalne in kot take odlična izbira, če v hladnih dneh ne želite preveč razmišljati o svoji garderobi.

Foto: Pull&Bear
Foto: Comma
Foto: Comma
Foto: Reserved
Foto: Mango
Foto: Zara
Foto: Zara
Foto: Zara
Foto: Zara

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.