fbpx

Punto Blu Premium Village: samooskrbno turistično naselje v Istri

Foto: Valamar
Zadnjič posodobljeno: :

V sklopu Lanterna Premium Camping Resorta je oblikovana Punto Blu Premium Village, ekskluzivna in energetsko samozadostna vasica z idiličnim ambientom.

Že odštevate dneve do poletnega dopusta? Mi tudi! Prav zato smo se razveselili ob pogledu na Punto Blu Premium Vllage, ki ponuja idiličen oddih na jadranski obali. In kar je najbolje, kompleks je oblikovan s skrbno mislijo na naravo in okolje. Nahaja se na hribčku nad tarskim zalivom, med Porečom in Novigradom, in nudi veličastne poglede na pokrajino in morje.

Na novo urejeno poletno letovišče je namenjeno ljubiteljem narave in avtentičnega oddiha. V ta namen je vsa energija, potrebna za obratovanje naselja, proizvedena po zaslugi obnovljivih virov. Nastanitev obkrožajo avtohtone rastline, ki nudijo prijetno senco in zavetje, obenem pa tudi omamen vonj. Poleg tega je temelj Punto Blu samooskrba, kar se odraža v široki ponudbi lokalnih izdelkov na tržnici.

30 stilsko dovršenih enot

V sklopu kompleksa se nahaja 30 stilsko opremljenih enot, ki imajo dostop do atraktivnega prelivnega bazena. Enote so umeščene v neokrnjeno naravo Istre, kar omogoča gostom popolno privatnost in mir. Prav zato je namestitev kot nalašč tako za pare, kot tudi posameznike, ki jim je gneča tuja. Iz zasebne terase lahko občudujete prekrasne sončne zahode in lesketajoče morje, pa tudi ustje reke Mirne.

Prav posebna je tudi kulinarična ponudba nastanitve. Po zaslugi Valfresco direkt vam izbrana lokalna živila pripeljejo tik do vrata vaše enote. Izbirate lahko med lokalnimi živili, pa tudi pol-gotovimi in že pripravljenimi jedmi. V odprtem paviljonu vas izkušene roke maserke pripravijo na izzive v vsakodnevnem življenju in razvajajo vaše mišice. Na voljo pa vam je tudi široka paleta športnih aktivnosti, vključno z jogo, pilatesom, »Stay Fit« programi, tenisom in odbojko.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!