fbpx

Q! Hotel Maria Theresia: kraljevsko počutje v Kitzbühelu

V središču priljubljenega Kitzbühela, le nekaj korakov od smučarske žičnice, se nahaja Q! Hotel Maria Theresia.

Hotel je zmes tradicije in modernega sloga, ki se odlično odražata v avli in hotelskih sobah. Prostorne sobe se lahko pohvalijo s čudovitim pogledom na okoliške Alpe. V kopalnicah so gostom na voljo kadi, v katerih si lahko pripravijo kopel in se sprostijo po koncu aktivnega dne.

Pravi biser je tudi odlična kulinarična ponudba hotela. Ob jutrih vas razvajajo z obilnim in okusnim zajtrkom, ki vas pripravi na pustolovščine pred vami. Ob večerih pa vas vabijo v romantično Q! Restaurant, ki odkriva pravo sofisticiranost in prefinjenost hotelske kuhinje. Ena izmed njihovih posebnosti je tudi alkalna dieta, ki jo nudijo gostom v sklopu hotela in s katero boste po njihovih besedah povsem očistili svoje delo.

V ponudbi hotela je tudi bogato wellness središče, kjer se lahko sprostite v pesti ponudbi savn in parnih kopeli ter razvajate svoje utrujene mišice. Za vse tiste, ki radi migajo ves čas je na voljo tudi zasebni fitnes, ob povpraševanju pa vam priskrbijo tudi osebnega trenerja. Na voljo je tudi široka paleta aktivnih športnih programov, ki jih prirejajo prav za hotelske goste.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!