Rage Room – soba besa, kjer lahko razbijate stvari po mili volji

Rage Room

Ljudje se stresu postavljamo po robu na različne načine (šport, pijača, film,…), obstajajo pa tudi številne sprostitvene metode. Vse lepo in prav. A včasih bi v navalu besa, razočaranja ali frustracije najraje nekaj razbili. Saj veste, tako kot to vehementno počno v filmih. A takšno sproščanje je lahko drago in ga lahko kasneje obžalujete. Nič več. Tu je namreč Rage Room, soba besa, kjer lahko razbijate stvari po mili volji brez slabe vesti.

Obstajajo različne sprostitvene tehnike, ki vas učijo kako obvladati stres in kako zmanjšati obremenitve vsakdanjega življenja na duševnost in telo. Meditacija, vizualizacija, masaža lasišča, dihanje, sproščanje mišic, avtogena sprostitev, smejanje,… Pa vendar verjetno nismo edini, ki smo kdaj namesto ene izmed omenjenih metod obračunali z nič krivimi in dolžnimi predmeti, ki so bili na napačnem mestu ob napačnem kraju.

PREBERITE ŠE: Ali smo odvisni od stresa?


Razbijanje stvari in opazovanje kako se raztreščijo zna biti zelo terapevtska izkušnja, a tudi draga. Takšno početje namreč kasneje običajno obžalujemo. Ne le da smo morali pospravljati za sabo, stalo nas je tudi dragocenega spomina, sigurno pa evrov. No, zdaj pa lahko razbijate po mili volji in to brez slabe vesti. V Torontu so namreč odprli t.i. ”Rage Room” ali sobo besa, kjer se lahko za 20 kanadskih dolarjev znesete nad različnimi predmeti, ki jih izbirate iz ”Smash” menija. Kako zadeva deluje v praksi pa si oglejte v video posnetku.

Soba besa v Torontu, kjer vam pustijo razbijati kozarce, stole, škatle, krožnike, ipd.
Soba besa v Torontu, kjer vam pustijo razbijati kozarce, stole, škatle, krožnike, ipd.

Dodatne Informacije

Več informacij:
battlesports.ca

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je 10 nenavadnih razlogov, zaradi katerih se zaljubimo