fbpx

Razkošna graščina iz priljubljene serije Beli Lotus, ki jo lahko najamete tudi sami

Foto: villatasca.com

Tudi vi sodite med ljubitelje serije Beli Lotus (White Lotus)? Potem boste navdušeni nad novico, da lahko vilo, prikazano v drugi sezoni serije, tudi najamete. Če imate seveda dovolj na bančnem računu.

Le malo serij je v zadnjem času sprožilo tak val navdušenja, kot je to uspelo seriji Belo Lotus. Če smo v 1. sezoni občudovali havajske sončne zahode in prisluhnili divjemu valovanju Pacifika, smo v drugi sezoni »pohajkovali« po Siciliji in se vživeli v italijanske poletne fantazije izbrane skupine popotnikov.

Zdaj pa je palača, v kateri so posneli nekaj kadrov serije Beli Lotus, na voljo za najem na platformi Airbnb. Bleščeča italijanska vila, v kateri se prijavita Harper Spiller in Daphne Sullivan (ki ju igrata Aubrey Plaza in Meghann Fahy), je tako odprla svoja vrata tudi zunanjim gostom.

Foto: Airbnb.com

Villa Tasca

Italijanska palača – Villa Tasca, se nahaja na 20 hektarjev velikem posestvu, obkrožena z negovanimi vrtovi in bujnim rastlinjem. Zgodovina posestva sega daleč v 16. stoletje, v zgodovinskem slogu pa je opremljena tudi razkošna vila. Ta je primerna za skupine do osem oseb, vsaka od štirih spalnic pa ima lastno kopalnico.

Spalnice so razvrščene po barvah, lastniki pa so jih opremili z zakonskimi posteljami, samostoječimi kadmi in vsem udobjem, ki ga za razkošne počitnice potrebujete.

Veličastna dnevna soba je okrašena s freskami, ki se pojavijo tudi v seriji, v razkošni jedilnici pa vas pričakajo umetnine nadarjenega kuharja, ki je tam prav za vas. V ceno je sicer vključeno tudi osebje – butler, dve sobarici in dežurni vratar. Ob mirnejših večerih lahko obedujete kar v zunanji jedilnici, ob poletni vročini pa se ohladite v zasebnem bazenu, ki ga obrašča bujno rastlinje.

Sprehodite se okoli labodjega jezera in uživajte v citrusovih in botaničnih vrtovih, v slabem vremenu pa se lahko družite v sobi za bilijard, srkate koktajle v zasebnem baru v angleškem slogu ali pa se zberete ob klavirju na glasbenem večeru.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.