Razkošna praznična okrasitev – najlepše božično okrašene hiše

V času božično-novoletnih praznikov številni praznično osvetlijo ne le notranje, pač pa tudi zunanje prostore svoje hiše. Predvsem v Ameriki ljudje kar tekmujejo med sabo, kdo ima najlepše okrašeno hišo v prazničnem času. In če ste mislili, da je vaš sosed pretirava z dekoracijo, potem zagotovo še niste videli teh praznično okrašenih hiš. Niti pomisliti ne upam, kakšen je račun za elektriko.

Mnogi v prazničnem času svojo hišo okrasijo z nešteto prazničnimi lučkami in drugimi simboli božičnih praznikov. Večina to stori v notranjosti, potem pa so tu tisti, ki se lotijo tudi okraševanja zunanjosti . V Sloveniji sta ekscesno okraševanje hiše in okolice izpopolnila zakonca Weingartner (živita blizu Juršincev v Slovenskih goricah).

PREBERITE ŠE: Spoznajte najdražji božični pulover na svetu

Okusno ali pretiravanje?
Okusno ali pretiravanje?

V nadaljevanju si lahko ogledate nekatere najbolj razkošne praznične okrasitve zunanjosti hiš in okolice. Praznične lučke, Božički, jelenčki …, vse to in še več pleni pozornost naključnih mimoidočih. Katera hiša je po vašem mnenju najbolj okusno okrašena oz. ima najlepšo praznično podobo in kateri lastniki so preprosto pretiravali?

Galerija – najlepše božično okrašene hiše:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pet najpogostejših napak pri opremljanju interierja, zaradi katerih je vaš življenjski prostor videti manjši