Razstava Pij drugače: kako mladi vidijo pijančevanje mladih

Sredi oktobra so se na pobudo Pivovarne Union nadobudni mladi fotografi in fotografinje v družbi priznane newyorške fotografinje Cheryl Dunn v sklopu fotografske delavnice Pij drugače sprehajali po Ljubljani in beležili sledi, ki jih za seboj pušča pijančevanje. Nekateri so to predstavili skozi razdejanje po žuru, drugi skozi portrete, tretji so ubrali povsem nov pristop. Najboljša dela bodo med 25. novembrom in 5. decembrom 2015 razstavljena v Galeriji Fotografija.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Levstikov trg 7, Ljubljana

Organizator

Galerija Fotografija

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Brezplačno

Rezultat fotografske delavnice Pij drugače, ki je pod pokroviteljstvom in na pobudo Pivovarne Union pod mentorstvom slovite fotografinje Cheryl Dunn sredi oktobra 2015 potekala v Ljubljani, bo viden v Galeriji Fotografija.

PREBERITE ŠE: Pij drugače: mladi v spremstvu Cheryl Dunn po sledeh pijančevanja

Fotografije nadobudnih fotografov in fotografinj, ki so zapis nekega časa, pa ne bodo nosile zgolj umetniške vrednosti, ampak bodo namenjene predvsem ozaveščanju mladih. Tem bodo poskušale odpreti oči in jih prepričati, da pretirano opijanje ni kul in je daleč od glamuroznega. Vljudno vabljeni!

Dodatne Informacije

Več informacij:
galerijafotografija.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!