Ferrero Rocher torta v kozarcu je posebna. Omamna. Vabljiva. Njena prednost je preprosta priprava, ki vas bo navdušila, tako kot milijone na YouTubu.
Poglejmo, si postopek priprave Ferrero Rocher torte, ki vam bo posladkala dan.
Ferrero Rocher torta v kozarcu
Sestavine
- Sestavine za prvo plast:
- 75 g čokoladnih piškotov Sestavine za drugo plast:
- 250 ml sladke smetane
- 1 žlica sladkorja
- 1 žlica Nutelle Sestavine za tretjo plast:
- 100 ml sladke smetane
- 100 g mlečne čokolade Sestavine za četrto plast:
- 30-40 g lešnikov Sestavine za peto plast:
- 200 ml sladke smetane
- 1 žlica sladkorja
- 1 čajna žlička vaniljevega ekstrakta
Navodila
- Piškote zmiksamo, nato jih pretresemo v kozarce v višini približno 1,5 centimetra.
- Sladko smetano stepemo s sladkorjem in nutello, kremo vlijemo v kozarce, ne do vrha, pustimo prostora za ostale plasti.
- Mlečno čokolado stopimo s sladko smetano in zmešamo. Prelijemo v kozarce. Postavimo v hladilnik za 30 minut, da se strdi.
- Po čokoladni plasti potresemo sesekljane pražene lešnike.
- Zadnja plast je stepena sladka smetana s sladkorjem in vaniljo.
- Okrasimo z zdrobljenimi piškoti in Ferrero kroglicami.