fbpx

Red Bull Goni Pony 2017: vzpon s ponyjem na vrh Vršiča

Red Bull Goni Pony 2017 bo 3. junija 2017 obeležil svoj tretji rojstni dan. Tudi tokrat se bodo navdušeni kolesarji, ki si želijo doseči nekoliko nekonvencionalni cilj, podali na vrh Vršiča: in to ne peš ali z gorskim kolesom, temveč z dobrim, starim Ponyjem. Ne zamudite tega zabavnega dogodka: občutek zmage ob doseženem cilju je vreden vsake minute napora. Prijave na tekmo že zbirajo.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Kranjska Gora – Vršič
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
15 €

Si že prijavljen na Red Bull Goni Pony 2017? V soboto, 3. junija 2017, se bodo ljubitelji nenavadnega kolesarjenja zbrali v Kranjski Gori ter se pomerili v precej naporni, a noro zabavni tekmi: Red Bull Goni Pony, ki nas bo s kolesi Pony popeljala na vrh Vršiča. Pomerite se v hitrosti gorskega kolesarjenja na mestnem kolesu – brez pomoči motorja, fosilnih goriv ali celo dobrih gorskih koles.

PREBERITE ŠE: Tekaška prireditev: Wings for Life World Run 2017 – tek za dober namen

Ocenjuje se tudi izvirnost športne oprave
Ocenjuje se tudi izvirnost športne oprave

13,5 km dolga steza je bila na Ponyju najhitreje prevožena v 45 minutah in 26 sekundah: z nekaj vaje vam morda rekord uspe podreti! Po poti bodo postavljene postojanke z vodo in Red Bulli. Preizkusite svojo kondicijo v zabavni vožnji do vrha Vršiča. Prijave za dogodek so že mogoče.

Dodatne Informacije

Več informacij:
redbull.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.