fbpx

Remi’s place – razvajajte svoje brbončice v središču Ljubljane

Sprehod po centru Ljubljane ima prav poseben čar. Tako za turiste kot domačine. In ko se boste naslednjič odločili raziskovati romanične mestne uličice, vsekakor zavijte tudi na Gornji trg.

Osnovne Informacije
Naslov
Remi's place
Gornji trg 33
Ljubljana
Povezava
Urnik
Od torka do sobote med 12:00 in 22:00
Kontakt
030 794 355

Gornji trg je res čaroben del Ljubljane, kjer je na vogalu z Rožno ulico svoj prostor našla tudi restavracija Remi’s place. To je prostor, kjer boste enostavno uživali. Stilsko dodelan interier in okusno snovani krožniki iz zgolj lokalnih sestavin so le del vsega kar nudijo. Prijazno strežno osebje bo ljubiteljem dobrega vina ponudilo širok izbor vin, lahko pa jih obiščete ob posebnih vinskih večerih in drugih dogodkih. Vedno so pripravljeni prisluhniti vašim željam, če potrebujete prostor za zaključeno družbo, rojstnodnevno zabavo ali poslovno kosilo. Imajo pa tudi zaseben klub, kjer lahko zaključite večer.

Remi’s place nudi širok izbor vin.

Kot smo že omenili, jedilnik tvorijo le lokalne sestavine, posebnost pa je, da jedilnik prilagajajo glede na sezonske sestavine. Tako boste vedno jedli svežo in lokalno pridelano hrano. Če ste vsaj malo gurmana se boste prav gotovo dobro počutili pri njih, ravno tako pa vaš želodček in brbončice, ki kot pravijo, so najpomembnejši pri kulinaričnem razvajanju. Če je hrana okusna v ustih, bo zadovoljno celo telo in s tem izkušnja v Remi’s place odlična.

Remi’s place – lokalne in sezonske sestavine
Remi’s place – lokalne in sezonske sestavine

Ko boste enkrat odkrili Remi’s place, bo le-ta zagotovo postal vaša stalna kulinarična postaja.

Dodatne Informacije

Remi’s place

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!