Reon Pocket: Sonyjeva klimatska naprava, ki si jo daš v žep

Poletje je tu, vročina pripeka in ideja o prenosljivi in nosljivi klimatski napravi, ki te hladi prek aplikacije na pametnem telefonu niti ni tako neumna, kajne? No, vsaj glede na Sony, ki je predstavil svoj napravico Reon Pocket, ki počne prav to!

Sonyjev Reon Pocket je manjša klimatska Bluetooth naprava, v velikosti denarnice za vizitke, ki zdrsne v posebno majico z žepkom na predelu vratu. Poveže se z aplikacijo in tako uporabniku omogoči, da nadzoruje temperaturo prek svojega pametnega telefona. Podpira tako iOS kot Android, življenjska doba njene baterije pa je 90 minut. Napravico, ki tehta le 85 gramov in moramo priznati, nekoliko spominja na Applovo miško, boste napolnili v dveh urah prek priključka USB-C.

Reon Pocket za svoje delovanje uporablja termoelektrično hlajenje, pri Sonyju pa dodajajo, da lahko Reon Pocket uporabljate tudi pozimi, da vas greje. Menda lahko ohladi naša telesa za 13 stopinj Celzija in zviša njihovo temperaturo za 8 stopinj Celzija.

Sony Reon Pocket
Sony Reon Pocket

Trenutno je naprava na voljo le na Japonskem, zanjo pa je potrebno odšteti okoli 130 evrov.

Galerija: Sony Reon Pocket

Dodatne Informacije

Več informacij:
reonpocket.sony.co.jp

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vecnos 360: kamera v obliki pisala, ki na novo izumlja selfie