Včeraj smo spoznavali umetnost izdelovanja in pripravljanja odličnih testenin ter se zabavali na prvi kuharski akademiji 2013/2014 - City CHEF.
Kuhanje je lahko hitro, zdravo in zabavno, kar smo spoznali v razstavnem salonu BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja Siemens) na septembrski CITY CHEF kuharski akademiji, ko so bile na sporedu testenine. Za testenine prav gotovo velja, da je receptov toliko, kot je idej. Pa bi jih znali pripraviti v takšni ali drugačni obliki iz svežih jajc in domače moke?
Na tokratni kuharski akademiji smo skupaj z Draganom in Jožico iz Kaval Groupa pripravili široke rezance, raviole, njoke … na tradicionalen način z raznovrstnimi omakami iz sušenih paradižnikov in bučk, gamberov, lešnikov in jurčkov, … Ob jedi seveda ni manjkala dobra vinska kapljica. Uradna voda dogodka je bila Jamnica.
Informacije o naslednji akademiji, predvidoma v začetku oktobra vam bomo posredovali na teh straneh.