fbpx

Resort Village Majer: butična nastanitev v srcu Bele krajine

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Najnovejša pridobitev slovenske turistične ponudbe, je vse prej kot konvencionalna. Resort Village Majer je resnično vreden vašega obiska.

Butična nastanitev je svoja vrata odprla šele pred kratkim, gostom pa omogoča, da pokrajino in Belo krajino doživijo v popolnosti. Kompleks Majer se ponaša s sloganom ‘Srce Bele krajine,’ ki nakazuje na pomembnost belokranjske zapuščine, kar uresničuje z vrsto aktivnosti in dejavnosti. Omenjena nastanitev ni namenjena le bivanju in prenočitvi temveč vam nudi celosten vpogled v življenje Bele krajine.

Purgstall, Schnitzenbaum in Hohenwart

Nahaja se v dvorcu, ki ga je opeval sam Janez Vajkard Valvasor. Dvorec Krasinec iz 17. stoletja je bil v procesu posodobitve deležen temeljite prenove. Pri tem so bili uporabljeni lokalni naravni materiali, tako dandanes resort predstavlja okusno zmes med tradicionalno dediščino in lokalno naravo. Resort Village Majer obsega 3 suite in 3 apartmaje (Purgstall, Schnitzenbaum in Hohenwart), ki skupaj lahko sprejmejo do 24 ljudi. V sklopu objekta je še zastekljen gostinski del, kjer gostje med obroki lahko uživajo v pogledu na zeleno naravo.

Pravi zaklad pa se skriva v bogatem naboru aktivnosti, ki jih nastanitev nudi. Od vodenih tur po največjih naravnih in kulturnih znamenitostih pa so dejavnosti na temo kmetijstva in rokodelstva. Ponujajo tudi vrsto kulinaričnih dejavnosti in obisk lokalnih prireditev. Prav tako pa bodo z vodnimi športi in preostalimi športnimi aktivnostmi na svoj račun prišli tudi ljubitelji gibanja.

V sklopu namestitve je tudi kmetija Hlebec, kjer gojijo najrazličnejše sadje, zelenjavo in sivko. Nahaja se v neposredni bližini resorta, gostje pa jo lahko kadarkoli obiščejo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.