Rezervirano za tajkune in zvezde – Mercedes-Benz G65 AMG / Brabus 800 iBusiness

Predstavljate si, da ste slavni. Predstavljate si, da ste uspešni. Predstavljate si, da ste tajkun. Potem je Brabus 800 iBusiness pravo vozilo za bojni preboj v službo in nazaj. To dokazuje tudi množica kupcev in lastnikov te zverine, ki jih poznamo iz sveta slavnih. Med drugim podobnega vozi tudi Kim Kardashian, ki se je prav včeraj z njim tudi rahlo zaletela.

Bistvo tega vozila niso konjske moči, ki jih surovež premore kar 800. Niti vse ostale motorne dobrote 6.0 litrskega 12V. Temveč dejstvo, da gre za pravo pisarno na 4 kolesih. Notranjost namreč poganjajo Applovi gadgeti, Mac Mini, Apple TV, iPad in iPod touch, integrirani v zabaviščni sistem in povezani prek posebne aplikacije, narejene prav za to vozilo.

Obloge stropa in drugih elementov krasi kombinacija alcantara in usnja, s prav posebno zadnjo klopjo, ki je namenjena delu in je idealno poslovno okolje. Seveda obstaja integrirani visoko hitrostni modem in WLAN, tako, da sta vozilo in njegova notranjost vselej povezana z internetom.

Ni kaj! Zdi se popolnoma logična izbira mobilne pisarne vsakega tajkuna.

Oglejte si veliko galerijo Brabus 800

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!