fbpx

Rimowa X Porsche Pepita: prestižna kombinacija elegance in stila

Foto: rimowa.com
Zadnjič posodobljeno: :

Združila sta se dva nemška paradna konja, Porsche in Rimowa, in ustvarila kos prtljage, ki bo deležen zavidljivih pogledov med popotniki.

Rimowa Pepita je ročni kovček, ki bo narejen v zgolj 911 primerkih. Takšna številka je več kot primerna, saj Rimowa tokrat sodeluje z izdelovalcem prestižnih avtomobilov Porsche. Kovček Rimowa Pepita je narejen iz prepoznavne aluminijaste konstrukcije, z detajli, ki jih je navdihnila prva generacija modela Porsche 911.

Rimowa X Porsche Pepita; Foto: rimowa.com

Logotip znamke Porsche je nameščen v zgornjem delu kovčka ob straneh pa je moč opaziti dva črna usnjena trakova. V notranjosti najdemo ʺoblazinjenjeʺ iz blaga Pepita, saj je bila tudi notranjost prve generacije modela 911, oblečena v tako imenovani vzorec ʺpasjega zobaʺ. Na voljo so še žepi z zadrgo in trakova v obliki črke ʺXʺ, ki ponazarjata varnostna pasova. Seveda tudi v notranjosti ne moremo mimo logotipa Porsche.

Dodatne Informacije

rimowa.com
porsche.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!