fbpx

Ritem mladosti 2016: Siddharta x Big Foot Mama + Umek

Dva izjemna benda. Dva odra. Istočasni nastop. To je to! Ritem mladosti 2016, kreativno-zabavni dogodek za mlade, ki ga že desetletje s skupnimi močmi organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, se ob jubilejni izdaji seli na najbolj atraktivno koncertno lokacijo pri nas. 10. Ritem mladosti bo 9. decembra 2016 gostila Arena Stožice Ljubljana.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Ljubljana, Stožice
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
9,90 € - 17 € (cene vstopnic se bodo višale z razprodanimi paketi)

Za Ritem mladosti 2016 (že deseti po vrsti), ki se bo odvil 9. decembra 2016 v ljubljanski Areni Stožice, organizatorji napovedujejo pravo glasbeno poslastico. Na dogodku ob 20. obletnici delovanja agencije Collegium Mondial Travel bosta prvič na unikatnem dvojnem odru hkrati nastopili dve najbolj udarni domači glasbeni skupini, ki sta v preteklosti že polnili Stožice.

PREBERITE ŠE: NOS Alive 2016 – tona glasbe in umetnosti v sončni Lizboni

Koncert Siddharta x Big Foot Mama boste lahko doživeli v slogu velikih svetovnih rock spektaklov, kakršnih pri nas do slej še nismo bili vajeni. Dve uri največjih slovenskih glasbenih hitov in številna presenečenja bodo dali pečat letošnjemu decembru.

Dva izjemna benda. Dva odra. Istočasni nastop. To je to!
Dva izjemna benda. Dva odra. Istočasni nastop. To je to!

“To bo rockovski vrhunec leta. V čast nam je ustvarjati z Big Foot Mamo, do katerih že več kot 20 let gojimo veliko spoštovanje. Oni so pred nami orali ledino, zdaj bomo končno orali in žgali skupaj – na istem odru in na prav poseben način. Združili bomo energijo in postregli z nepozabnim koncertom,” je o prihajajočem decembrskem dogodku povedal Tomi Meglič, pevec skupine Siddharta. Člani Big Foot Mame pa dodajajo: “Tudi za nas bo to prav poseben dogodek. Ne le, ker se bomo po enem letu vrnili v Stožice, ampak predvsem, ker bomo tokrat na odru skupaj z našimi glasbenimi kolegi. Večkrat smo že nastopali na istih prizoriščih, a še nikoli skupaj. To bo enkratno doživetje. Kaj točno pripravljamo pa naj za enkrat ostane še skrivnost.”

10. Ritem mladosti bo serviral tudi z “letopisnim” dogodkom, na katerem bo v Stožicah prvič nastopil DJ Umek. To bo njegov prvi domači nastop po razprodani 20–letnici Ambasade Gavioli in največji dvoranski špil v Sloveniji  v njegovi karieri.

Ob tako pestrem dogajanju najverjetneje nihče ne pogreša zvezdniških gostov iz tujine. A vendar, pozor! Tudi brez tega ne gre. Podrobnosti boste seveda izvedeli pravočasno … Do takrat pa si oglejte, kako je bilo lani.

Dodatne Informacije

Več informacij:
collegium.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!