Robbie Maddison: s krosko po valovih ob obali Tahitija

Maddison z motociklom jahal po valovih

Bondov kaskader, sodobnik Evela Knievela in lastnik številnih rekordov je svoje neverjetne vragolije na motociklu dvignil povsem na novo raven. Ker če je šel Jezus peš čez Genezareško jezero, je Knievelova reinkarnacija Robbie Maddison z motociklom jahal valove ob obali Tahitija! Ne verjamete? Preverite na lastne oči!

Ne Črno morje, kaskader na motociklu Robbie Maddison si je za vožnjo po vodi izbral valove ob obali južnopacifiškega otočja Tahiti. Kljub temu, da je ”Maddo”, kot pravijo temu 24-letnemu Avstralcu, kljuboval gravitaciji, vendarle ni novi Jezus, se je pa z novim podvigom ponovno vpisal v zgodovinske knjige in sicer kot prvi, ki je s krosko vozil po valovih. Nekaj, česar se ne bi sramoval niti sam Kristus.

PREBERITE ŠE: Surf destinacije: Deskanje na valovih

Surf in voda gresta skupaj. Motocikel in voda pa malce težje. A ne, če vprašate Robbija Maddisona.
Surf in voda gresta skupaj. Motocikel in voda pa malce težje. A ne, če vprašate Robbija Maddisona.

Maddison, ki se je z motociklom pognal že po olimpijski skakalnici v Salt Lake Cityju, skočil na in iz replike pariškega Slavoloka zmage v Las Vegasu, pravi, da je bil to njegov najbolj drzen podvig, ki ga je skupaj z DC Shoes načrtoval dve leti.

Dodatne Informacije

Več o kaskaderju:
robbiemaddison.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!