fbpx

Rolls-Royce Amethyst Droptail: Ko se zgodovina sreča z osebno željo skrivnostnega kupca

Rolls-Royce Amethyst Droptail
Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce, znamka, ki je že več kot stoletje sinonim za luksuz in eleganco, nas je spet presenetila. Tokrat s predstavitvijo modela Rolls-Royce Amethyst Droptail, ki je eden izmed štirih posebej naročenih modelov za določenega kupca. Kdo je ta skrivnostni kupec? No, to ostaja skrivnost, vendar lahko rečemo, da ima izjemen okus.

Barva avtomobila je navdihnil cvet Globe Amaranth. Če se sprašujete, kaj je to, niste edini. Toda to ni običajna barva. Rolls-Royce Amethyst Droptail združuje mehko vijolično z globoko vijolično barvo Amethyst, ki daje avtu resnično kraljevski videz. In če mislite, da je to vse, se motite. Avto ima tudi 22-palčna platišča, ki so bila ročno polirana in krtačena, kar je prvič za znamko.

Foto: Rolls-Royce
Foto: Rolls-Royce
Foto: Rolls-Royce

Notranjost avtomobila je prav tako impresivna. Temni les, kontrastno usnje in… ura. Ja, prav ste slišali. Ura. In ne samo katerakoli ura, ampak ročno izdelana ura iz Vacheron Constantin. Ker zakaj bi gledali na telefon, ko lahko preverite čas na svojem luksuznem avtu?

Foto: Rolls-Royce
Foto: Rolls-Royce
Foto: Rolls-Royce

Zgodovina Rolls-Roycea je polna posebnih modelov, ki so bili izdelani po meri za kralje, kraljice in druge pripadnike visoke družbe. Amethyst Droptail je le najnovejši v tej dolgi vrsti posebnih avtomobilov, ki so bili izdelani z mislijo na najzahtevnejše kupce.

Zaključek? Če iščete avto, ki je kombinacija zgodovine, luksuza, inovacij in… lesa, potem je Rolls-Royce Amethyst Droptail prava izbira za vas! Čeprav ni na trgu, boste nekoč izvedeli ime naročnika teh 4 Rolls-Royce Amethyst Droptail. In če imate neomejeno denarja, nakup ne bo vprašanje.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.