Romantika bo šla po zlu: 3 astrološka znamenja, ki bodo imela turbulentno valentinovo

Auč! Kdo bo imel najbolj turbulentno valentinovo?

Po mnenju astrologov bo več astroloških znamenj v teh dneh iskalo nežnost in dotike, drugi pa bodo imeli nekoliko bolj turbulenten dan zaljubljenih … Še posebej tisti, ki so rojeni v teh treh astroloških znamenjih.

Bik

Bik ima po navadi svoja čustva pod nadzorom, a za valentinovo ne bo tako! Iz romantične večerje v dvoje bo nastala terapevtska seansa, saj bo bik imel potrebo, da se pogovarja o svojih problemih. To bo povzročilo umik romantičnega razpoloženja, lahko pa zvezo zato dolgoročno poboljša!

via GIPHY

Škorpijon

Ah, tudi škorpijon najverjetneje ne bo imel harmoničnega dne. Nabralo se mu je namreč kar nekaj čustvene prtljage, ki pa bi morala zdaj iz njega. Na žalost se bo to zgodilo prav na valentinovo, takrat se bodo prebudile vse frustracije, kar bo vzrok za slabo razpoloženje. Partner, s katerim je škorpijon že nekaj časa, bo za to najverjetneje imel razumevanje, nov partner pa po vsej verjetnosti ne. Če škorpijon želi zvezo s potencialnim novim “valentinčkom”, naj letos raje preskoči druženje na dan zaljubljenih.

via GIPHY

Vodnar

Vodnar ima za valentinovo velike načrte, zato se že zdaj veseli romantičnega večera s partnerjem ali vznemirljivega zmenka. Vendar pa se ne bi smel preveč veseliti, saj bi se lahko zgodilo, da mu bo delo prekrižalo vse načrte. Šefov klic ali sporočilo, da dela za danes še ni konec, bo vodnarju povzročilo prave bolečine.

via GIPHY

Pa ne ozirajta se preveč na mnenja astrologov in si raje priredita valentinovo po vajinih željah!  Imejta lep dan ali večer, pa zapomnita si, da je za vaju lahko prav vsak dan dan zaljubljenih. Tako da tudi če se spreta, še ni konec sveta!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ta astrološka znamenja bodo do konca leta 2021 uresničila svoje sanje, pravijo zvezde