fbpx

Ruark R7 – radiogram za ljubitelje odličnega zvoka

Se kdo še spomni radiogramov? Kosa pohištva iz katerega se je slišala glasba? Zdaj se res zdijo kot dinozavri, kajne? No, eden od dinozavrov se je prebudil iz dolgega spanca in vsi, ki imate radi odličen zvok, se ga boste razveselili.

Britanski proizvajalec vrhunskih avdiosistemov Ruark Audio bo v oktobru na prodajne police postavil svoj najnovejši zvočni podvig, radiogram Ruark R7 tretje generacije, ki sicer spominja na pohištvo 60. let prejšnjega stoletja. Začetki tega modela segajo v leto 2013, a letošnji se lahko pohvali z vrsto izboljšav.


Ena je na primer vgrajen Spotify Connect. V ohišju se skrivata 2 Ruarkova zvočnika ter aktivni subwoofer. Glasbo boste lahko predvajali s CD-ja, prek SUB-ključka ali pa se prek vgrajenega Bluetooth aptX HD, ki podpira celo 24-bitne zvočne zapise, povezali z mobilno napravo ter tako uživali v zvokih. Ruark R7 krasi tudi zaslon OLED, na katerem se bo izpisoval čas. V podjetju obljubljajo, da bo kmalu na voljo tudi aplikacija, prek katere boste uporabniki tako iOS-a kot Androida  lahko v celoti upravljali Ruark R7.

Cena za nostalgični kos pohištva z izjemnim zvokom pa je 2.475,00 evrov.

Galerija – Ruark R7 – radiogram za ljubitelje odličnega zvoka

Dodatne Informacije

Več informacij:
ruarkaudio.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.