S pravim moškim ob sebi nikoli ne boste pomislili na teh 5 stvari!

Foto: IG authenticlovepresets
Zadnjič posodobljeno: :

Komunikacija je ključ do močne povezave. S komunikacijo dajemo drugi strani vedeti, da nam je mar (oziroma do kakšne mere nam je mar).

Ker ljudje ljubezen komuniciramo na drugačen način, je pomembno, da imamo v mislih samo bistvo komunikacije, vsekakor pa ostaja ena stvar vedno enaka: če vas ima moški res rad, boste to vedeli in občutili. Če tega ne čutite, se boste vedno spraševali, ali vas ima rad ali ne.

Pravi moški vam nikoli ne bo pustil, da se sprašujete o naslednjih petih stvareh!

1. Ali vas spoštuje ali ne

Ljubezen je plod spoštovanja. Ne moreš reči, da nekoga ljubiš, če do njega ne čutiš spoštovanja – če ne spoštuješ mnenj, občutkov, želja in potreb te osebe. Moški, ki vas ima rad in mu je za vas mar, se bo pri odločitvah, ki vplivajo tudi na vas, vedno posvetoval z vami.

2. Ali meni, da ste lepi ali ne

Pri lepoti ne gre le za fizično privlačnost. Ko imamo nekoga radi takšnega, kot je v resnici, je na tej osebi vse lepo. Nihče ne bi smel dovoliti, da se njegova boljša polovica sprašuje, ali mu je privlačna. Komplimenti in usmerjanje pozornosti na podrobnosti bodo v tem primeru naredili čudeže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Authentic Love Presets (@authenticlovepresets)

3. Ali vas ceni ali ne

Pravzaprav se nikoli ne bi smelo zgoditi, da bi čutili, da vas partner ne ceni. Za to ni popolnoma nobenega izgovora!

4. Ali vas podpira ali ne

Ko moški posveti svojo ljubezen in čas ženski, mora biti to brezpogojno. Prišli bodo dobri dnevi in prišli bodo slabi dnevi. Pred vami bodo izzivi in nešteto nepričakovanih situacij. Ampak on bo ostal na vaši strani in bo del vaše “ekipe”.

5. Ali se ob njem počutite varne ali ne

Eden največjih in najboljših komplimentov, ki jih ženska lahko da moškemu, je, ko mu pove, da se ob njem počuti varno. Ne glede na to, kako jo privlači in kako zelo ga ljubi – če ženska ponoči ne more mirno spati ob moškem, vse pade v vodo.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kako preboleti neuslišano ljubezen? Psihologinja razkrije – to je glavni razlog, zakaj ni privlačnosti!