Zahvaljujoč seriji Bridgerton, so porcelanasti čajni kompleti postali “must have”

Čaj iz modne skodelice s čajnikom? Zakaj pa ne!

Zaradi priljubljenosti serije Bridgerton, ki si jo lahko ogledate na Netflixu, so razkošni čajni kompleti postali zelo priljubljeni.

Nova serija Bridgerton nas je popeljala v neke druge čase, zato smo takoj posegli po starih čajnikih, na katerih se je do sedaj nabiral prah. Ta zgodovinska drama je postavljena v London poleti 1813, v čas, ko bi morali moški in ženske iz bogatih družin poiskati potencialne partnerje, ki so primerni glede na njihov družbeneni status. Osredotočeni smo na glavno junakinjo Daphne Bridgerton, najstarejšo hčerko vplivne družine iz Bridgertona, ki ji mora biti iskanje moža prednostna naloga. Daphne upa, da bo, tako kot njeni starši, lahko našla nekoga, ki ji bo res všeč in se bo zaljubila. Toda njen starejši brat se ne strinja z nobeno od možnosti. Ko v njen svet vstopi netipični vojvoda Hastings, o katerem kroži veliko govoric, se Daphneino iskanje moža močno spremeni. Zaplet, ki ga v Bridgertonu zaznamujejo škandali, romanca in napeti odnosi, spominja na mešanico serij Downton Abbey in Razočarane gospodinje.

Kje kupiti porcelanaste čajne komplete

Ob ogledu serije Bridgerton nikakor ne boste morali mimo tradicionalnega pitja čaja, kjer vam bo oko zagotovo obstalo tudi na nadvse lepih čajnih kompletih. Če svojega kompleta, ki bi romal iz roda v rod, še nimate, smo za vas poiskali nekaj najlepših na Amazonu.

Zadnja posodobitev 2021-02-24 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov na Amazon Business – BREZ DDV-ja

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez davka na dodano vrednost, in sicer ob registraciji na Amazon.de kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Menažerija: 37 dni božiča