S tem nasvetom milijarderja Warrena Buffetta lahko povečate svoje premoženje za 50 %

Če kdo ve, kako dolgoročno povečati svoje premoženje, je to gospod Buffett, ki ima na svojem bančnem računu 'le nekaj' milijard. Kaj ima za povedati o rasti premoženja?

Živimo v družbi, ki vrednoti dosežke. Če so ti doseženi po legalni poti ali pač z iskanjem lukenj v zakonu. In kaj o njem imajo za povedati bogataši?

Investitorja in filantropista Warrena Buffetta vsi poznamo. Znano nam je tudi, da je vrednost njegovega premoženja ocenjena na 84 milijard ameriških dolarjev (približno 75 milijard evrov). Nikoli doslej pa svojim sledilcem in oboževalcem ni razkril, kaj je skrivnost njegovega uspeha. A očitno bomo naposled le izvedeli!

Kako povečati premoženje za 50%?
Kako povečati premoženje za 50%?

Na spletni strani LinkedIn je Buffett zapisal, da svoje premoženje lahko povečate za 50 % le tako, da izboljšate svoje komunikacijske veščine. Če ne znate komunicirati, je isto, kot če mežikate dekletu v temi ‒ se ne zgodi nič. Lahko ste najbolj pametna oseba na svetu, a morate biti sposobni prenesti svoje znanje tudi v pokazati med komuniciranjem.

Buffet tako želi povedati, da morate biti tudi dobri pripovedovalci. Komunikacija nam prav pride v številnih situacijah, ne samo v poslovnem svetu. Naslednjič, ko se odpravite na intervju za delo ali kakšen drug sestanek, se spomnite, da je komunikacija ključ, ki odpira zlata vrata.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vse je za nekaj dobro: osebe, ki zamujajo, so uspešnejše