fbpx

To so dejanja s katerimi ti bo fant pokazal, da si mu všeč

Foto: envato

Vsako dekle na neki točki pomisli: "Sem mu všeč ali mu nisem?" Ugotavljanje tega, iskreno povedano, ne bo znanost. Njegova dejanja bodo govorila zanj.

Ne veš ali si mu všeč?! Oziroma, te zanima kaj so tista dejanja, ki izdajajo njegovo naklonjenost?! Potem preveri teh 10 znakov!

Poglej si 10+ znakov, ki jasno povedo, da si mu všeč.

Vprašanja, ki gredo v neskončnost

Če te fant sprašuje, sprašuje in … sprašuje, si mu najbrž res všeč. Želi si, da pogovor teče dalje in da te resnično spozna.

Njegovo obnašanje

Ko si zraven njega, se obnaša drugače kot sicer. Ali ti bo hotel pokazati, da je kul, ali pa bo ob tebi izgubil dar govora.

Nasmeh

Če si velikokrat nasmeji, je to še en znak, da si mu všeč. Nekateri fantje se resda nasmihajo vsaki drugi stvari, a to je nekoliko drugače. Tudi če je fant sramežljiv, se bo vsakič, ko te bo videl, nasmejal. Pozorno spremljaj te nasmeške in ugotovi, ali pri tem drži očesni stik – to namreč resnično nakazuje, da si mu všeč.

Ignoriranje

Če verjameš ali ne – veliko fantov ignorira dekleta, ki so jim všeč. In to počnejo iz dveh razlogov: želijo izvedeti, ali ti je mar, ali pa so ob tebi (pre)sramežljivi in živčni. Če te torej ignorira brez razloga, je morda razlog prav to, da si mu všeč. Lahko pa je seveda to tudi znak, da mu nisi niti malo všeč in da ga odbija kakšna tvoja lastnost. Če te fant zanima, naj ti prijatelji pomagajo izvedeti, kaj se pravzaprav dogaja.

S tabo se je povezal na družbenih omrežjih

Dodal te je na Facebooku, sledi ti na Instagramu … najbrž ga zanimaš. Da bi zadevi prišla do dna, bodi pozorna na to, kaj počne za tem, ko si sprejela njegove prošnje. Ti je všečkal fotografije, objave in vsako drugo stvar, ki si jo objavila? No, potem si mu res všeč. Da je tako, dokazujejo tudi vajini pogovori prek omrežij, ki jih vedno začne on.

Vprašanj mu nikoli ne zmanjka.
Vprašanj mu nikoli ne zmanjka.

“Imaš fanta?”

Če “nima jajc”, da te vpraša neposredno, potem boš morda doživela vprašanja, kot je:“A imaš cimra?” Takšna majhna vprašanja ti lahko pomagajo, da si ustvariš celotno sliko njegovih čustev.

“Nenamerni” dotiki

Se te tu in tam dotakne? Seveda dostojno in igrivo? To je lahko eden izmed najpomembnejših znakov. Fantje se namreč radi dotikajo deklet, ki so jim všeč. Pa tudi če to pomeni, da se gresta vojno palcev ali pa kaj drugega igrivega in na videz popolnoma nedolžnega. Rad se te dotika, rad te čuti. Bodi pozorna, kolikokrat najde izgovor, da se te lahko dotakne. Se to dogaja pogosto? No, potem si mu zagotovo všeč.

Ljubosumje

Po navadi postane ljubosumen, ko se pogovarjaš z drugimi fanti. Seveda se bo delal, da ni nič narobe, a takoj, ko se boš obrnila, boš doživela vprašanje, kot je: “Kaj pa ta dela tukaj?”, pa tudi sebi bo postavil eno vprašanje: “Ji je mogoče ta tip všeč?”

Zapomni si vse, kar mu poveš

Fantje niso ravno znani po tem, da si zapomnijo podrobnosti, a če si jih, to verjetno pomeni, da ga zanimaš. Ljudje si pač ne zapomnimo vsega, kar nam tisti, ki nam niso tako blizu, povedo. Če si mu všeč, bo vedel, kdaj imaš rojstni dan, kako je ime tvoji najboljši prijateljici, kaj najraje je tvoj pes, katera je tvoja najljubša barva itd.

"Nenamerni dotiki"
“Nenamerni dotiki”

Rad te draži

Tudi to je eden izmed znakov, da si mu všeč. Fantje po navadi deklet ne dražijo, razen če so res dobre prijateljice ali pa če so jim všeč. S tem namreč želijo pridobiti njihovo pozornost. Če pa želi, da se pri tem še nasmejiš, potem ga resnično zanimaš.

Ko sta skupaj, ne uporablja telefona

Če ne preverja svojega telefona, ko sta skupaj, ga morda privlačiš. Pozornost posveča tebi in vajinemu pogovoru, da bo lahko podrobnosti tega uporabil v drugih vajinih pogovorih oz. pozneje v tem. To je majhen namig, kakšna čustva lahko goji do tebe. Seveda moraš biti pozorna na vse malenkosti, da lahko sestaviš celotno sliko.

Namenja ti komplimente

Če ti velikokrat nameni kompliment glede tvojega videza, oblačil, osebnosti … je to znak, da si mu resnično všeč. Pika.

Predstavil te je prijateljem

Zakaj bi te predstavil prijateljem, če mu ne bi bila všeč? Če torej to naredi, mu nekaj pomeniš. Mogoče njegovi prijatelji že vedo, kaj se dogaja, le ti še ne.

S tabo se pogovarja o svojih načrtih

Hm … fantje nimajo načrtov. A če se s tabo pogovarja o svoji prihodnosti, si mu všeč in v tebi vidi potencial.

Ne gleda drugih deklet

Fantje vsak dan “prečekirajo” nešteto deklet. Če si “le” njegova prijateljica, ne bo imel težav, da ti pove, kako seksi je bilo tisto dekle na avtobusni postaji. Če pa si mu resnično všeč, boš zanj edino dekle v vesolju! Da bi lahko bolje vedela, kaj natančno se dogaja, ga vprašaj, ali je trenutno zaljubljen v kakšno ali pa se s kakšno spogleduje.

Ti je dovolj spraševanja, ali si mu všeč ali ne? No, potem ga prijazno povabi na zmenek. Pazi, da ga z vprašanjem ne boš naredila živčnega, saj se lahko zaradi tega umakne. Upamo, da boš na vajinem zmenku dobila svoj odgovor in da te čaka čudovita romanca!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!