Salon penečih vin Ljubljana 2020: 7. peneča vinska poslastica letos na valentinovo

Zadnjič posodobljeno: :

Tudi v 2020 nas čaka peneča vinska poslastica na najvišjem nivoju, in sicer že 7. Salon penečih vin Ljubljana! Ta bo potekal na valentinovo, 14. februarja, v Hotelu Slon.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Hotel Slon, Ljubljana

Organizator

Salon penečih vin

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 18,00 €

7. Salon penečih vin Ljubljana bo lociran na atraktivni lokaciji v srcu prestolnice – v Hotelu Slon, ki nudi odlične pogoje za predstavljanje penečih vin na najvišjem nivoju in je obenem privlačen in zanimiv za (domače in tuje) obiskovalce.

Na salonu se bo predstavilo okoli 40 vinarjev (skupno z 120 do 150 vini) na uniformiranih razstavnih mestih. Del salona bo namenjen ponudbi izbrane kulinarike, sestavni del salona pa bodo tudi najavni dogodki ter delavnice in vodene degustacije.

Salon penečih vin 2020 prihaja na valentinovo! (Foto: Jana Jocif)
Salon penečih vin 2020 prihaja na valentinovo! (Foto: Jana Jocif)

Znani pa so že tudi znani zmagovalci mreže Salonov penečih vin za leto 2020. V začetku decembra 2019 je namreč v zagrebškem hotelu Dubrovnik potekalo veliko mednarodno ocenjevanje, kjer sta v razvrstitvi Salona penečih vin Ljubljana prvi mesti zasedli slovenski peneči vini – v kategoriji belih penečih vin Isteničev Prestige extra brut letnika 2013, v kategoriji rosé penečih vin pa Joker Zara letnika 2016, iz kleti Kozinc.

Dodatne Informacije

Več informacij:
salonofsparklingwines.eu

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
HOFER z Nasmeškotki za Botrstvo zbral rekordnih 21.039 evrov