Salon uporabnih umetnosti vabi na Veliki mestni ples

Ples Maribor
Zadnjič posodobljeno: :

Obožujete ples, vendar ne najdete prave priložnosti, da se na plesišču zavrtite v svoji najljubši obleki? Ne zamudite priložnosti, da se udeležite Velikega mestnega plesa, ki bo 14.11. 2015 v Salonu uporabnih umetnosti.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Salon uporabnih umetnosti, Glavni trg 1, Maribor

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

5 EUR

Dame, če želite potegniti iz omare čudovito obleko in salonarje, je Veliki mestni ples za vas prava priložnost, da se ob dobri glasbi zavrtite na plesišču Salona uporabnih umetnosti. Moški, če želite osvojiti in osrečiti srce vaše izbranke, ne čakajte, temveč jo povabite na ples.

PREBERITE ŠE: Garažna razprodaja jesen 2015 v dvorani ŠD Tabor

V čarobnem ambientu Salona uporabnih umetnosti doživite očarljivo plesno izkušnjo nostalgičnega in sodobnega. Prepustite se čarom ambientalnega blišča preteklosti in opojnega vonja parfumov ob lesku poplesujočih tančic. Salonarji so povsem neobvezni, so pa dobrodošli, medtem ko za glasbene iskre poskrbita orkester Soul, jazz in jaz in DJ Michel.

Vabilo velja za vse generacije!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kultura v poletnih mesecih: gledališča, na katera ne pozabite (2021)