Samsung CHG90: najboljši zaslon za igranje igric

Igričarji, primite se za stole, Samsung je spet udaril! Če ste se že do zdaj težko odlepili od zaslonov, po katerih so švigali junaki iz igric, vas zdaj čaka prava droga. Pri Samsungu so namreč predstavili novost. 49-palčni ukrivljen QLED-zaslon je namreč zadnja pridobitev v igričarskem svetu in prav je, da si pogledamo, kaj prinaša.

‘Ultraširoki’ zasloni niso prav dolgo časa med nami, saj smo jih prvič lahko preizkusili lani. No, z modelom CHG90 so pri Samsungu šli še korak dlje, ali raje korak v širino, saj omenjeni CHG90 spada bolj v ‘superultraširoko’ kategorijo. Razmerje med širino in višino stranic je kar 32 : 9. Da si lažje predstavljate, ‘klasični’ ultraširoki zasloni imajo to razmerje 21 : 9, medtem ko navadni zasloni dosežejo 16 : 9. V bistvu sta to dva zaslona full HD (1080p), združena v enega. Zaradi ukrivljenosti zaslona (178-stopinjski vidni kot) lahko uporabljamo periferni vid, zaradi česar bomo bistveno manj obračali glavo. Ločljivost 3840 x 1080, izjemno hiter odzivni čas (1 milisekunda) in osvežitvena frekvenca 144 Hz poskrbijo za nabor izjemnih lastnosti. Format HDR10 omogoča izboljšanje barv in svetlobe na enak način kot pri HD-televizorjih. Tehnologija AMD FreeSync 2 pa skrbi, da grafična kartica brez težav komunicira z zaslonom.

Za 1340 evrov je lahko vaš. Naj se igra začne!

PREBERITE ŠE: ASUS DESIGNO CURVE MX34VQ – ZASLON, S KATERIM LAHKO POLNITE PAMETNI TELEFON

Galerija slik: Samsung CHG90

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Lumi glasbena tipkovnica: na enostaven način do osnovnega glasbenega znanja