Samsung Galaxy A42 5G: najdostopnejši 5G pametni telefon Samsung

Zadnjič posodobljeno: :

Najnovejši predstavnik serije A – pametni telefon Galaxy A42 5G – je na voljo v Sloveniji. Nov pametni telefon je opremljen z najnovejšimi inovacijami, vključno s povezljivostjo 5G, nudi pa tudi štiri večnamenske kamere, brezkončni-U zaslon in zmogljivo baterijo.

Pametni telefon Samsung Galaxy A42 5G nudi vrhunske funkcije in inovacije v kombinaciji z izjemno hitro povezljivostjo 5G. To zagotavlja izjemno hitro pretakanje in nalaganje vsebin. Ne glede na to, ali igrate mobilne igre na poti ali gledate vsebine v živo v ločljivosti 4K, izjemno hitra povezljivost bo zagotovila, da pri tem ne bo prišlo do zamud.

Vrhunski 16,76-centimetrski brezkončni-U zaslon HD Super AMOLED prikaže vaše najljubše filme v kinematografski jasnosti, hitro polnjenje baterije s 5.000 mAh pa vam omogoča, da boste lahko v vsebinah uživali še dlje, brez vmesnih polnjenj. Pametni telefon nudi štiri zmogljive večnamenske kamere, ki olajšajo zajemanje vaših najljubših trenutkov. Glavna kamera z ločljivostjo 48 MP in ultraširoka kamera z 8 MP lahko posnameta čudovite posnetke pokrajine, medtem ko makro kamera in globinska kamera, vsaka s 5 MP, zajameta natančne podrobnosti predmetov od blizu in ustvarita učinek zameglitve ozadja okoli objekta. Sprednja kamera z 20 MP pa zagotavlja, da bodo vaši videoklici popolnoma jasni. Galaxy A42 5G nudi 128 GB notranjega in 4 GB bralno-pisalnega pomnilnika ter podpira razširitev z Micro SD kartico do 1 TB.

Samsung Galaxy A42 5G

Ergonomska oblika in zaobljeni robovi telefona, ki ima na zadnji strani večplastni moderni vzorec omogočajo udobno držanje ter upravljanje z eno roko. Galaxy A42 5G je na voljo v dveh privlačnih barvah – sivi in črni. Samsung Galaxy A42 5G je v Sloveniji na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 399 evrov.

Dodatne Informacije

samsung.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Test: Samsung Galaxy S21 Ultra je telefon, ki je za leto 2021 postavil izjemne standarde!