fbpx

Samsung Galaxy A42 5G: najdostopnejši 5G pametni telefon Samsung

Najnovejši predstavnik serije A – pametni telefon Galaxy A42 5G – je na voljo v Sloveniji. Nov pametni telefon je opremljen z najnovejšimi inovacijami, vključno s povezljivostjo 5G, nudi pa tudi štiri večnamenske kamere, brezkončni-U zaslon in zmogljivo baterijo.

Pametni telefon Samsung Galaxy A42 5G nudi vrhunske funkcije in inovacije v kombinaciji z izjemno hitro povezljivostjo 5G. To zagotavlja izjemno hitro pretakanje in nalaganje vsebin. Ne glede na to, ali igrate mobilne igre na poti ali gledate vsebine v živo v ločljivosti 4K, izjemno hitra povezljivost bo zagotovila, da pri tem ne bo prišlo do zamud.

Vrhunski 16,76-centimetrski brezkončni-U zaslon HD Super AMOLED prikaže vaše najljubše filme v kinematografski jasnosti, hitro polnjenje baterije s 5.000 mAh pa vam omogoča, da boste lahko v vsebinah uživali še dlje, brez vmesnih polnjenj. Pametni telefon nudi štiri zmogljive večnamenske kamere, ki olajšajo zajemanje vaših najljubših trenutkov. Glavna kamera z ločljivostjo 48 MP in ultraširoka kamera z 8 MP lahko posnameta čudovite posnetke pokrajine, medtem ko makro kamera in globinska kamera, vsaka s 5 MP, zajameta natančne podrobnosti predmetov od blizu in ustvarita učinek zameglitve ozadja okoli objekta. Sprednja kamera z 20 MP pa zagotavlja, da bodo vaši videoklici popolnoma jasni. Galaxy A42 5G nudi 128 GB notranjega in 4 GB bralno-pisalnega pomnilnika ter podpira razširitev z Micro SD kartico do 1 TB.

Samsung Galaxy A42 5G

Ergonomska oblika in zaobljeni robovi telefona, ki ima na zadnji strani večplastni moderni vzorec omogočajo udobno držanje ter upravljanje z eno roko. Galaxy A42 5G je na voljo v dveh privlačnih barvah – sivi in črni. Samsung Galaxy A42 5G je v Sloveniji na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 399 evrov.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.