Samsung Galaxy Note20 in Galaxy Note20 Ultra: najzmogljivejša pametna telefona doslej

Serija Galaxy Note20 Ultra

Samsung je predstavil novo serijo pametnih telefonov Note, in sicer Galaxy Note20 Ultra, ki je zasnovan za vse ljubitelje serije Note, ki želijo večjo zmogljivost in več produktivnosti, ter Galaxy Note20, za vse uporabnike, ki želijo izkoristiti vsak trenutek svojega časa, bodisi za delo bodisi za igro. Oba pametna telefona izboljšujeta učinkovitost, zato vam bo ostalo več časa, da ostanete povezani s svojimi najbližjimi.

Ocena bralcev4 Votes
8.9
9.2
Skupna ocena
Nakup na

Samsung Galaxy Note je že utrdil svoj status pametnega telefona z vrhunsko zmogljivostjo. In tako ni presenetljivo, da serija pametnih telefonov Galaxy Note20 nudi vse, kar uporabniki pričakujejo, želijo in ljubijo pri pametnih telefonih Note. Serija vključuje najhitrejši procesor izmed vseh Galaxy naprav – Qualcomm Snapdragon 865 Plus – odlikujejo pa jo jo vrhunska tehnologija, izjemne mobilne izkušnje ter nenazadnje tudi ikoničen in brezčasen dizajn. Tako Galaxy Note20 kot tudi Galaxy Note20 Ultra sta na voljo v novih barvah z mehkimi nevtralnimi toni s teksturiranim efektom meglice, ki naj bi bolje preprečil – ali vsaj skrival – prstne odtise.

Galaxy Note20 Ultra nudi tudi svetel dinamičen AMOLED 2x zaslon in hitrost osveževanja pri 120 Hz, kar zagotavlja izjemne vizualne izkušnje. Zaslon se samodejno prilagaja vsebini, ki si jo ogledujete, in tako podaljša življenjsko dobo baterije. Pametni telefon Galaxy Note20 vključuje tudi inteligentno baterijo, ki zagotavlja dovolj energije za ves dan in nudi možnost super hitrega polnjenja, ki omogoča, da se baterija napolni za več kot 50 odstotkov v samo 30 minutah.

Samsung Galaxy Note20 Ultra
Samsung Galaxy Note20 Ultra

Kinematografsko ustvarjanje

Galaxy Note20 z razmerjem stranic 21:9, kamero z 8K in snemanjem 25 fps, zagotavlja ultravisoko ločljivost in video izkušnjo najvišje kakovosti. Z zmogljivim načinom Pro Video in s profesionalnim ostrenjem, zvokom, osvetlitvijo, nadzorom hitrosti povečave in snemanjem 120 fps pri FHD, boste lahko zajeli videoposnetke kinematografske kakovosti. Nov laserski senzor za samodejno ostrenje zagotavlja natančno ostrino, funkcija Sprotnega ostrenja pa bo vašim posnetkom dodala globino. Profesionalni objektivi in Vesoljna povečava omogočajo zajemanje vseh prizorov v čudovitih podrobnostih.

Še več moči za delo

Zadnja serija pametnih telefonov Samsung Note vam omogoča, da naredite več: kjerkoli in kadarkoli. Z novim pisalom S Pen in aplikacijo Samsung Notes zagotavlja še boljšo uporabniško izkušnjo. Poleg tega vam dolgoletno tesno sodelovanje družb Samsung in Microsoft omogoča, da vaš Galaxy Note20 brez težav povežete na operacijski sistem Windows.

Pisalo S Pen nudi vrhunsko izkušnjo pisanja. Omogoča večjo natančnost kot kadarkoli prej in neprimerljivo odzivnost. Nova funkcija pisala, imenovana Anywhere actions, omogoča lažjo navigacijo – na primer, če se želite vrniti na začetni zaslon ali narediti posnetek zaslona, preprosto premaknete roko s pisalom S Pen. Aplikacija Samsung Notes nudi lažje zajemanje, urejanje in skupno rabo idej na pametnem telefonu, tabličnem računalniku ali osebnem računalniku z operacijskim sistemom Windows 10. Nudi tudi funkcije samodejnega shranjevanja in sinhronizacije, zato nikoli več ne boste izgubili svojih dokumentov.

Pisalo S Pen nudi vrhunsko izkušnjo.
Pisalo S Pen nudi vrhunsko izkušnjo.

Zmogljivosti za igranje iger

Serija pametnih telefonov Galaxy Note20 dviguje igranje iger na novo raven. Omogoča, da se popolnoma potopite v svoje najljubše mobilne igre in jih igrate na profesionalni ravni, ne glede na to, ali ležite na svojem kavču ali na plaži. Izjemno igralno izkušnjo zagotavlja tudi vključen Game booster, ki temelji na umetni inteligenci, in Bluetooth optimiziran zvočni odziv. Galaxy Note20 Ultra nudi hitrost osveževanja na dotik pri 240 Hz! Bonus je tudi velik zaslon z izjemno kakovostjo slike, tako da boste imeli profesionalni igralniški set vedno na dosegu roke.

Razlika med Samsung Galaxy Note20 in Galaxy Note20 Ultra

Tudi letos sta na voljo dva modela: navadni Galaxy Note20 in vrhunski Galaxy Note 20Ultra. Oba odlikuje glavna stvar, po kateri prepoznamo linijo Note – vključeno je pisalo S Pen. Pa vendar se nova Nota med seboj razlikujeta bolj, kot bi pričakovali. Podobno kot pri modelu Galaxy 20 iz začetka letošnjega leta, se je Samsung izrecno potrudil, da bi bil model Ultra zastavonoša in tisti z najboljšimi specifikacijami. “Navadnemu” Galaxy Note20 tako manjka nekaj pomembnih funkcij, kot so zaslon s hitrim osveževanjem, razširitev pomnilnika s kartico microSD in periskopska leča za zoom.

Serija Samsung Galaxy Note20
Serija Samsung Galaxy Note20

Samsung je včerajšnjem virtualnem dogodku Galaxy Unpacked v živo predstavil sicer še šet novih naprav. Nove inovativne naprave, ki omogočajo enostavno integracijo in so prilagojene sodobnemu življenjskemu stilu uporabnikov, so: vsestranska tablična računalnika Galaxy Tab S7 in S7+, vrhunska pametna ura Galaxy Watch3, ergonomske ušesne slušalke Galaxy Buds Live in pa prepogljivi telefon naslednje generacije Galaxy Z Fold2!

Pametni telefoni Galaxy Note20 bodo na izbranih trgih na voljo od 21. avgusta 2020, sicer pa si ga lahko že prednaročite!

Ocena: Samsung Galaxy Note20 Ultra
Naše mnenje
Pri Samsung Note20 Ultra gre za vsekakor enega najbolj ultimativnih Android telefonov, ki vsako leto postavi letvico res visoko. Tako visoko, da je konkurenca steška preseže. Res dober telefon - tudi za leto 2021
Ocena bralcev4 Votes
8.9
Hvalimo
Vse specifikacije telefona, ki so enostavno ultimativne! (procesor, ram)
Ubijalski ekran telefona, ki je vselej med najboljšimi v industriji!
Kakovostna izdelava ter premijski občutki
Celovit ekosistem Samsung, ki je poleg sistema Apple najbolj celovit!
Grajamo
Relativno visoka cena!
Zaobljeni in občutljivi robovi telefona, ki jih je težko zaščititi.
Običajna verzija "NOTE20" je precenjena - edini pravi NOTE20 je Ultra!
9.2
Skupna ocena
Nakup na

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!