Samsung Galaxy Z Fold2: opazno tanjši in z boljšo uporabniško izkušnjo

Samsung Galaxy Z Fold2
Zadnjič posodobljeno: :

Samsung utrjuje svoj vodilni položaj v novi mobilni kategoriji prepogljivih naprav z novim prepogljivim telefonom Galaxy Z Fold2!

Samsung Galaxy Z Fold2 prinaša pomembne novosti, ki bodo izboljšale prepogljivo uporabniško izkušnjo. Tako združuje prenosnost in fleksibilnost pametnega telefona z močjo in velikostjo zaslona tabličnega računalnika za največjo produktivnost.

Galaxy Z Fold2 bo na voljo z dvema brezkončnima O-zaslonoma, ki sta skoraj brez okvirja. Zaslona sta večja kot pri prvi različici prepogljivega telefona Galaxy Fold – prepogljivi zaslon je velik 15,8 centimetrov, glavni zaslon pa meri 19,3 centimetra. Samsung je tudi dodatno nadgradil dolgoletno partnerstvo z družbama Google in Microsoft za zagotavljanje še boljše prepogljive izkušnje.

Samsung Galaxy Z Fold2
Samsung Galaxy Z Fold2

Odlikuje ga tudi najnaprednejši zgibni mehanizem za brezhibno gibanje, ki se skriva za logotipom Samsung na hrbtni strani in hkrati zagotavlja eleganten videz. Na žalost Samsung ni razkril preveč speficikacij o novi napravi, saj bo treba počakati na 1. september, ko bo uradno predstavljen novi Fold. Vemo še, da bo imela naprava baterijo s 4.500 mAh in da bo Fold2 opazno tanjši od svojega predhodnika.

Galaxy Z Fold2 bo na voljo v dveh osupljivih barvah – v črni in bronasti. Samsung bo znova sodeloval tudi z ikonično newyorško modno hišo Thom Browne in bo uporabnikom, ki iščejo edinstven dizajn, nudil tudi posebno različico pametnega telefona Galaxy Z Fold2.

Samsung Galaxy Z Fold2
Samsung Galaxy Z Fold2

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Samsung Galaxy A42 5G: najdostopnejši 5G pametni telefon Samsung