Samsung Galaxy S20 Ultra – svet je bližje kot še nikoli prej

Samsung je s pametnim telefonom Galaxy S20 Ultra nedvomno postavil nove standarde na področju mobilne tehnologije. Njegove značilnosti in funkcionalnosti so resnično navdušujoče!

Ta edinstveni pametni telefon vas bo prepričal z velikim zaslonom, močnim procesorjem, vrhunsko kamero in baterijo, ki zagotavlja nemoteno delovanje. Brez kančka dvoma – navdušenci nad tehnologijo bodo zadovoljni z njegovo funkcionalnostjo, medtem ko bodo ljubitelji estetike cenili njegovo elegantno obliko.

Kamera, ki vam da tisto, česar niste vedeli, da želite

Če bi vas nekdo vprašal, da opišete moč kamere pametnega telefona Galaxy S20 Ultra, bi se zagotovo počutili kot najboljši profesionalni fotograf. Neverjetna kamera, ki odlikuje Galaxy S20 Ultra, prinaša v vaš svet ogromen napredek na področju ločljivosti fotografij in videoposnetkov kinematografske kakovosti. “Wow” faktor se skriva v osupljivih 108 MP, ki daleč presegajo običajnih 12. Zagotavlja na milijone več slikovnih pik za ustvarjanje neverjetno ostrih posnetkov, ki jih lahko obrezujete in tiskate – brez odrekanja podrobnostim. Pri tem pa ne smemo pozabiti na 100-kratno povečavo, ki odkriva popolnoma nove posnetke. Najnaprednejša povečava doslej se začne z 10-kratno hibridno optično povečavo, ki jo omogočata revolucionarni zloženi objektiv in slikovni senzor visoke ločljivosti.

Galaxy S20 Ultra se lahko pohvali z najzmogljivejšo selfi kamero na modelih Galaxy doslej. Sprednja kamera pametnega telefona Galaxy S20 Ultra s 40 MP prinaša profesionalno tehnologijo za snemanje izjemno podrobnih selfijev, poleg tega pa ob šibki svetlobi samodejno preklopi na ločljivost 10 MP z večjimi slikovnimi pikami ter vam s tem zagotovi ustvarjanje ostrih selfijev tudi v tovrstnih pogojih.

Ste pripravljeni nanj?

Revolucionarna funkcija video slike v ločljivosti 8K ne bo spremenila zgolj načina ustvarjanja videoposnetkov, temveč tudi fotografij. Tehnologija 5G pa bo spremenila način, na katerega vsebine delite. Dodajte še varnostno funkcijo Samsung Knox, inteligentno baterijo, zmogljiv procesor in ogromen pomnilnik ter odkrijte popolnoma nov svet mobilnih naprav Samsung Galaxy S20 Ultra.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
samsung.com

Vsebino omogoča Samsung.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony Xperia 5 II: z video tehnologijo fotoaparatov Sony Alpha