Samsung Kids: digitalna zabava s krokodilčkom CroCroo in prijatelji

Vsi starši, ki spremljamo razvoj svojega otroka vemo, da se ti mali raziskovalci novih tehnologij ne bojijo. Še več, z veseljem jih raziskujejo in se z njimi učijo. To je pravi izziv za starše, saj moramo svoje male radovedneže zaščititi pred nevarnostmi, ki lahko na njih prežijo v digitalnem svetu.

Samsung je poskrbel, da so te skrbi odveč. Aplikacija Samsung Kids, oblikovana posebej za otroke, je prava zakladnica zabavnih in varnih vsebin. Za uporabo na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku Galaxy je potrebna le preprosta namestitev, s Kids Mode pa sta veselje in varnost vašega otroka zajamčeni.

Igrajte se s krokodilom Crocroo in njegovimi prijatelji

Ko boste zagnali Samsung Kids, vas bo pozdravil krokodilček Crocroo, ki vas bo vodil skozi celotno aplikacijo in vam razložil, kako jo uporabljati. Crocroo vam bo predstavil tudi svoje prijatelje: to so slikar Booby, glasbenica Lisa in lenivec Cookie, ki rad kuha. Crocrooju boste pomagali z opremljanjem doma zanj in za prijatelje, ter pri njihovih vsakodnevnih opravilih.

Crocroo in prijatelji
Crocroo in prijatelji

Naučite se kritičnega razmišljanja

Crocroo ni samo vodja digitalne vasice Samsung, temveč je tudi pustolovec po srcu! V aplikaciji Crocroo adventure lahko vaš otrok rešuje različne naloge in se nauči kritičnega razmišljanja. Otrok se bo v aplikaciji tudi prvič seznanil s programiranjem. Tako bodo otroci spoznali osnove koncepte internetnih tehnologij, dodatne igre in izzive pa lahko otroci prenesejo na napravo prek prilagojenega vmesnika Galaxy Store.

Preizkusite različne instrumente

Ali vi in vaš otrok radi pojete in plešete? Brez skrbi, glasbenica Lisa je tu za vas. S pomočjo aplikacije Magic Voice se lahko posnamete in glas pretvorite v enega izmed glasov prijateljev v Samsung Kids. Poleg tega boste lahko skupaj z Liso preizkusili tudi različne instrumente in posneli fotografije svoje glasbene skupine s posebnimi vizualnimi učinki.

Igrajte se s krokodilčkom Crocroojem.
Igrajte se s krokodilčkom Crocroojem.

Postanite digitalni umetnik

Bobby, ki je umetniška duša, bo z vami delil svojo strast do ustvarjanja umetniških del na različnih platnih. V aplikaciji My Art Studio boste skupaj z Bobbyjem risali in ustvarjali nalepke, za najbolj navdušene umetnike bodo pa na voljo tudi risanje po pesku in v vesolju, kot tudi različne pobarvanke.

Razvijte zdrave digitalne navade

Z naprednimi starševskimi nastavitvami je mogoče omejiti čas uporabe pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Tudi najbolj vztrajne otroke bo ustavilo zaklepanje s posebnim geslom, poleg tega pa lahko starši tudi določijo, do katerih telefonskih stikov lahko otrok dostopa. Starši imajo ravno tako dostop do poglobljenih poročil, ki omogočajo vpogled v čas uporabe, najpogosteje uporabljene aplikacije, pogoste telefonske stike in celo otrokova ustvarjalna dela.

Z aplikacijo Samsung Kids se skupaj s svojimi otroki brezskrbno podajte v pustolovski, digitalni svet, poln novega znanja!

Neskončne možnosti zabave in učenja z aplikacijo Samsung Kids
Neskončne možnosti zabave in učenja z aplikacijo Samsung Kids

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!