Na koncu dneva lahko računaš le nase!

Vsak dan je nekaj posebnega, že zaradi tega, ker ga živite. Zaupajte svojemu odsevu v ogledalu.

Ljudje, ki so ob vas, bodo z vami, ko jih boste potrebovali, vendar ne bodo mogli razumeti vsega, kar se dogaja v vašem življenju. Ne bodo videli misli, ki tavajo v vas in vas preganjajo skozi noč. Ne bodo vam lajšali bolečine, ker ne vedo zanjo, ne vedo, kako globoka je, kako vas boli.

Na koncu dneva lahko zaupate samo sebi, ker ljudje se spreminjajo, njihove prioritete in čustva se spreminjajo, prav tako občutki in tudi ljubezen.

Edino sami se lahko rešite iz situacij, v katerih ste obtičali. Na koncu dneva imate samo sebe. Verjemite si. Svojemu srcu. Svojemu razumu. Verjemite, da ne potrebujete nikogar, da vam pomaga živeti življenje, ki si ga želite. Vse kar potrebujete ste vi, vse je v vas!

Ljudje bodo vedno našli načine, da bodo v vas vzbudili vprašanja, da boste dvomili vase, a od vas je odvisno, ali jim boste to dovolili, ali boste verjeli njim ali raje sebi!

Naj vam rečejo, da ste “nori”. Naj vam rečejo, da niste vredni, da za njih niste dovolj. Naj vam rečejo, da ste preobčutljivi. Naj vam rečejo, da ste težki in trmasti, da vam nikoli ne bo uspelo. Naj mislijo, da so boljši od vas. Naj mislijo, da so pomembnejši. Naj vas sodijo, obrekujejo, kolikor želijo.

Na koncu dneva, poljubi svoj odsev v ogledalu!
Na koncu dneva, poljubi svoj odsev v ogledalu!

Ostanite zvesti sami sebi, ne pustite, da bi njihova slaba energija vplivala na vas. Ostanite zvesti vsakemu delčku sebe, še tako majhnemu.

Na takšen način boste spoznali, s kakšno osebo si ne želite biti, komu ne smete zaupati in kdo vas ima rad samo, ko ste tiho.

Predstavljajte si, da so samo hrup v ozadju. Ne obremenjujte se, ker na koncu dneva je vse kar šteje – vi. Vaša duša. Ljubezen. Občutki. Vaše življenje.

Na koncu dneva, se boste sami spopadali s svojimi občutki žalosti, veselja, ker nihče razen vas ne ve, kaj v resnici čutite. Kakšni orkani divjajo v vas. Kakšna melodija igra v vas!

Na koncu dneva se morate vrniti k sebi. Tja, kjer se imate dovolj radi, da si postavljate zdrave meje in se postavite zase. Tja, kjer se lahko poglejte v svoj odsev v ogledalu in si rečete, da zmorete, da ste vredni, močni, da se imate radi z vsemi napakami! Na koncu dneva morate pripadati sebi.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kaj storiti, ko tvoje življenje razpada: štiri preproste strategije pozitivnega delovanja