Samsung predstavil Galaxy Buds Pro, svoje najbolj premium slušalke doslej

Foto: Samsung

Samsung je na včerajšnji predstavitvi razkril svoj najbolj premium komplet brezžičnih ušesnih slušalk doslej - Galaxy Buds Pro. Odlikujejo jih dizajn, podoben Galaxy Buds Plus, vendar so estetsko navdihnjeni z Galaxy Buds Live. Buds Pro niso v obliki fižola, vendar imajo enak slog kovinskega videza in podoben polnilni etui.

Pri Samsungu pravijo, da zahvaljujoč 11-milimetrskemu nizkotonskemu zvočniku in 6,5-milimetrskemu visokotoncem, slušalke zagotavlja najboljšo zvočno izkušnjo doslej. Izboljšano je tudi aktivno odpravljanje hrupa, saj ti ušesni čepki zdaj popolnoma tesnijo z ušesom. Samsung je izpopolnil tudi način zvoka v okolju, ki zdaj omogoča ojačanje okoliškega hrupa do 20 decibelov. Galaxy Buds Pro lahko zazna, kdaj ste začeli govoriti, in lahko samodejno preklopi v način zvoka iz okolice in zmanjša glasnost glasbe, ko govorite.


Galaxy Buds Pro ponujajo tudi najboljšo zmogljivost mikrofona doslej iz linije Samsungovih slušalk. Imajo tri vgrajene mikrofone in enoto za zajem glasu, ki vam pomaga, da jasno opravite telefonske in video klice. Eden od zunanjih mikrofonov ima tudi visoko razmerje med signalom in šumom (SNR), kar dodatno odpravlja zvoke v ozadju. Poleg tega je Samsung svojo novo tehnologijo Wind Shield vključil v Galaxy Buds Pro. Medtem ko manj izbočena oblika zmanjšuje območje stika z vetrom, posebej zasnovana komora z mrežico filtrira motnje vetra. Buds Pro bo tudi samodejno preklapljal med mobilnimi napravami Samsung.

Foto: Samsung

Življenjska doba baterije je približno enaka kot pri drugih vrhunskih ušesnih slušalkah ANC: Samsung pravi, da lahko pričakujete do pet ur neprekinjenega predvajanja z omogočenim sistemom za odpravljanje šuma (osem, če je izklopljen). Galaxy Buds Pro imajo IPX7 za odpornost na vodo in znoj, zato bi morali biti kos tudi vašim najbolj prepotenim treningom.

Foto: Samsung

Galaxy Buds Pro bo na voljo v črni, srebrni in vijolični barvi, da se ujemajo z novo linijo Galaxy S21. Prednaročila so že na voljo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!