fbpx

Samsung predstavil modne dodatke za Galaxy Note 3

Samsung Electronics in priznani londonski oblikovalec čevljev Nicholas Kirkwood sta na londonskem tednu mode (London Fashion Week, LFW) predstavila ekskluzivne dodatke za Samsungov najnovejši mobilni izdelek Galaxy Note 3.

Dodatki bodo okrašeni s Kirkwoodovim značilnim vzorcem chevron, na voljo pa bodo v dveh barvah: belo-črni in črno-beli. Naprodaj bodo po vsem svetu v različnih spletnih in prestižnih modnih trgovinah. To je prva serija Samsungovih dodatkov v sodelovanju s Kirkwoodom, kmalu ji bodo sledili novi za še druge izdelke Galaxy.

Poleg vrhunskih dodatkov je Nicholas Kirkwood, ki je letos tudi kreativni direktor londonskega tedna mode, oblikoval Samsungov Galaxy VIP prostor v kulturnem središču Somerset House. Oblikovanje prostora v treh barvah je spoj arhitekturno drznih nadstropij in sten z vgrajenimi zasloni, okrašenimi s Kirkwoodovim značilnim vzorcem chevron, ki krasi tako dodatke za Galaxy Note 3 kot oglaševalska gradiva po vsem londonskem tednu mode.

Nicholas Kirkwood je povedal: »Navdušen sem, da lahko že drugič sodelujem s Samsungom in ustvarim ekskluzivne dodatke za Galaxy Note 3. Pri oblikovanju ohišja sem iskal nekaj, kar bo izžarevalo tako kakovost kot kreativnost Samsunga, obenem pa tudi odsevalo moje oblikovne značilnosti londonskega tedna mode.«

Nicholas Kirkwood o oblikovanju in tehnologiji:

Dodatne Informacije

O Nicholasu Kirkwoodu:
www.nicholaskirkwood.com

O družbi Samsung:
www.samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!