Sanjske sobe v študentskih domovih, ki so ti lahko v navdih

Sanjske sobe v študenstski domovih, ki ti lahko služijo kot navdih.

V nekaterih državah študentski domovi študentom, ki se odselijo daleč stran od svojega doma v novo učno okolje, omogočajo ureditev sobe tako, da se počutijo čim bliže ‘doma’. Pri nas te prakse še nimamo, a so vam fotografije teh sob v tujini lahko v navdih, kako lahko uredite vsaj tiste dele prostora, ki jih lahko polepšate po svojem okusu.

Odhod iz ljubega doma je za marsikoga stresen, saj je tuje okolje tudi za tiste najmočnejše neprijetno. Obdobje, v katerem se morate navaditi na novo sobo, ljudi in prostor, včasih traja zelo dolgo. Da bi se počutili čim bolj doma v študentskem domu ali novem stanovanju, smo pripravili fotografije najbolj osupljivih ureditev študentskih sob.

Čeprav pri nas ni prakse, da si študentsko sobo urejate po svojem okusu, lahko vsaj nekatere najbolj hude ideje vnesete tudi v svoj prostor tam, kjer pač lahko. Ljubke fotografije ali slike na stenah, zanimive posteljnine ali preproge na tleh, lučke okoli oken …

Tu so najboljše ideje:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Čudovita kolekcija Zara Home za poletje 2020 v ospredje postavlja naravne materiale