fbpx

Še bolj profesionalni posnetki s pametnim telefonom Galaxy S21 Ultra

Oglasno sporočiloSamsung

Pametni telefoni Samsung Galaxy S že od nekdaj slovijo po odličnih zaslonih in kamerah, zato je novi pametni telefon Galaxy S21 nedvomno pritegnil pozornost uporabnikov s svojimi impresivnimi novimi zmogljivostmi. Ključna lastnost, ki pametni telefon Galaxy S21 Ultra ločuje od drugih, je nedvomno najnaprednejša umetna inteligenca.

Samsung Galaxy S21 Ultra vključuje tudi vrsto inovativnih profesionalnih orodij, kot so Portretni način, izboljševanje fotografij z umetno inteligenco in 8K-ločljivost pri videoposnetkih. V kombinaciji z osupljivimi kamerami naslednje generacije boste z lahkoto ustvarjali prava umetniška dela in snemali videoposnetke na hollywoodskem nivoju. S pametnim telefonom Galaxy S21 Ultra boste lahko iz vsakega trenutka vašega vsakdana naredili prav posebno zgodbo.

Selfiji brez primere

Moramo si priznati, da vsi naredimo en kup selfijev, preden izberemo tistega ta pravega. To po postalo preteklost z novim pametnim telefonom Galaxy S21 Ultra, ki nudi sprednjo kamero s 40 milijoni svetlobnih pik in umetno inteligenco, ki vam bo vedno pomagala zajeti najboljše fotografije.

Optimizacija selfijev na pametnem telefonu Galaxy S21 Ultra je sestavljena iz dveh preprostih, a pomembnih korakov. V prvem koraku sprednja kamera, ki vključuje umetno inteligenco, prepozna obraze, segmentira podrobnosti na fotografiji in v hipu ustvari naravne izboljšave. V drugem koraku umetna inteligenca poudari lastnosti obraza, kot so oči, koža in lasje, ter ustvari ravnovesje, ki ustreza okolju, v katerem se nahajate – tako bodo vaši selfiji videti povsem naravno in brez vtisa pretiranega urejanja ali truda.

Videoportreti

Samsung Galaxy S21 Ultra vključuje kar štiri glavne kamere, vključno z ultraširokokotno kamero z 12 milijoni svetlobnih pik, širokokotno kamero s 108 milijoni svetlobnih pik in dvema telefoto kamerama z 10 milijoni svetlobnih pik. S takšnim naborom kamer so popolni portreti več kot zagotovljeni.

Za razliko od selfijev ta možnost deluje v petih korakih, pri čemer umetna inteligenca prepozna in segmentira obraze ter jih loči od ozadja. Nato se ustvari mat zemljevid, ki z uporabo umetne inteligence poudari podrobnosti na laseh in obrazu, hkrati pa oceni globino ozadja, tako da je vsak portret popoln po vseh kriterijih.

Poezija v gibanju

Radi snemate posebne trenutke, kot je uživanje na morju, igranje s hišnimi ljubljenčki ali zabava s prijatelji? Sedaj lahko vse to snemate v 8K-ločljivosti in svoje življenje ovekovečite kot hollywoodski film, pri katerem ste vi v glavi vlogi.

Videoposnetki bodo izjemni, posneli boste lahko tudi prizore nočnega neba in zvezd, ki jih boste lahko približali s 100-kratno povečavo. Če ste nočna ptica, bo nedvomno vaš najljubši način Nočni način, s katerim boste lahko zajeli žive barve, ne glede na to, kako temno je zunaj.

Za več informacij o tem izjemnem pametnem telefonu obiščite uradno spletno stran.

Izkoristite tudi nov Samsungov program zvestobe v aplikaciji Samsung Members, ki vključuje številne odlične popuste, ponudbe in presenečenja. Prednosti programa zvestobe Samsung niso omejene s številom uporab – uporabniki vrhunskih naprav Samsung, kot je tudi Galaxy S21 Ultra, lahko v ugodnostih uživajo do dve leti po aktivaciji računa. Za več informacij obiščite samsung.com.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!