fbpx

Seakart 335: dvoživka za zabavo na morskih valovih

Nekateri si zabavo na morskih valovih privoščijo z vodnim skuterjem, drugi pa z gumijastim čolnom. To sta namreč dve najbolj dostopni 'navtični' zabavi, ki si ju lahko privošči občutno več ljudi kot pa razkošje večmetrskih luksuznih jaht. In kaj se zgodi, če se vodni skuter in gumenjak združita v eno?

Seakart 335 bi lahko opisali kot hibrid med gumijastim čolnom in vodnim skuterjem. Zaradi edinstvene zasnove tako ponuja posebno vrsto zabave na morskih valovih. Ima dovolj prostora za 5 ljudi, poganja pa ga Yamahin motor. Seakarta upravljamo prek volana, zaradi česar je manevriranje še preprostejše. Napihljive stranice nudijo plovilu dodatno oporo, zaradi česar ga je skoraj nemogoče prevrniti in je tako primeren tako za mirno kot tudi za razburkano morje.

Seakart omogoča kar nekaj individualizacije, da bo imel lahko vsak kupec takega, kot si sam želi. Obstaja več barv za napihljive stranice kot tudi več barv oblazinjenja, seznam vse dodatne opreme pa je še zelo dolg. Seakart bo prišel prav za dnevno zabavo z družino, kot pomožno plovilo na večji jahti ali za adrenalinski pobeg z najboljšimi prijatelji.

Seakart 335: dvoživka za zabavo na morskih valovih
Seakart 335: dvoživka za zabavo na morskih valovih

Dodatne Informacije

Več informacij:
seakart.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!