Brezžične slušalke Aria se bodo zoperstavile vsem vremenskim razmeram

Aria

Rekreativnega športa si marsikateri ljudje ne morejo predstavljati brez glasbe. Če se s to ugotovitvijo poistovetite tudi sami, a nimate primernih slušalk, imamo za vas rešitev.

Vodoodporne brezžične ušesne slušalke Aria, ki jih je izdelalo zagonsko podjetje xFryo, sodijo v kategorijo najbolj naprednih slušalk, ki jih je trenutno mogoče dobiti na trgu. Zadovoljile bodo tako športnike kot tiste, ki potrebujejo zvočno napravo, ki bo kos vsem vremenskim razmeram.

Vsak par slušalk se poveže z omrežjem Bluetooth 5. Ob vodoodpornosti Aria ponuja tudi izoliranje zvoka iz okolice in najnovejšo tehnologijo. Izpostaviti je treba mikrofon, ki se ga aktivira z dotikom, in funkcijo utišanja slušalk, ko te niso v ušesih. Slušalke prav tako podpirajo digitalna asistentka Google Asistent in Siri.

Način hitrega polnjenja omogoča, da po 15-minutnem polnjenju glasbo neprestano poslušate kar 3 ure. Če želite baterijo napolniti v celoti, bo ta zadoščala za 8 ur uporabe.

Slušalke, ki jih bodo prvi kupci prejeli v avgustu, je že mogoče naročiti. V posebni ponudbi na platformi za množično financiranje Indiegogo boste zanje odšteli le 109 dolarjev, kar preračunano pomeni 94 evrov.

Galerija – Brezžične slušalke Aria

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!