Sedem kretenj, s katerimi ti moški pokaže, da si mu všeč

Foto: IG @loveandwildhearts
Zadnjič posodobljeno: :

Sestavili smo zbirko najpogostejših kretenj, skozi katere moški izražajo svoja resnična čustva. To je zanesljiv način, da ugotoviš, ali so med vama iskrice ali ne.

Če želite vedeti, kaj si moški misli o vas, ga morate vprašati neposredno ali igrati igro ugibanja. Vendar je dovolj, da opazujete njegovo pozo. Ne glede na to, kaj vam moški reče, lahko njegove fizične kretnje razkrijejo veliko več o njegovih resničnih namenih.

Popravlja si lase

Na ta način si moški pogosto povečajo samozavest. Ko vidijo privlačno osebo, poskušajo nagonsko izpasti pametnejši, tako da si popravijo lase. To pravilo velja tudi za ženske.

Roke približa pasu

Če moški drži roke blizu bokov, ne glede na to, ali so v žepih ali jih drži v pasu, je to zelo jasen znak, da skuša pokazati svojo moč. Isto izraža, če sedi z nogami narazen.

Poskuša zasesti čim več prostora

V živalskem svetu, ko samec  začne boj za samico, skuša pritegniti pozornost samice s širjenjem perja ali dlake, da bi bili videti čim večji in mogočnejši. Podobno počne moški v bližini ženske, ki mu je všeč. Temu starodavnemu instinktu se ne more upreti.

Zavzame odprt položaj

V socialnih interakcijah nezavedno zavzamemo odprt položaj do osebe, ki se nam zdi privlačna. Bodite pozorni na njegove noge. Večina ljudi ne opazi, da so te obrnjene proti osebi, s katero želi govoriti.

Postane zgovornejši

Če bo moški postal zgovornejši, ko ste v njegovem vidnem polju, je to znak, da vas želi navdušiti.

Kopira vaš položaj

Opazujte, ali je moški v vsaj delno podobnem položaju kot vi. Če to počne med pogovorom z vami, vas poskuša razumeti in najti skupno točko, kar se podzavestno odraža v njegovi govorici telesa.

Njegov obraz postane izrazitejši

Če vam je moški všeč, bo izraz njegovega obraza prijazen in odprt. Tudi njegov pogled bo prijazen, kar kaže na očaranost. Če je živčen, bo morda zardel.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ne izbereš, v koga se boš zaljubil, a izbereš, koga boš ljubil!