Top trend sezone: Pisani barvni nohti

Foto: Instagram @youvegotnailsbyraf
Zadnjič posodobljeno: :

Nošenje intenzivnih barv prinese nasmeh na obraz. Ne glede na to, ali gre za oblačila ali lepotno rutino, nas barve vsekakor ne morejo pustiti ravnodušne.

Pomlad je kot nalašč za preizkušanje novih trendov in je idealen čas, da svoj slog z živimi barvami in igrivimi motivi povzdignemo na povsem novo raven. Eden najlažjih načinov, kako v svoj stil vdihniti novo življenje in si pričarati nasmeh na obraz, je manikura. V zadnjem času lahko na družbenih omrežjih vse pogosteje opazimo mavrične nohte, ki jih nosijo vplivnice.

Mavrična manikura, kot že ime pove, je manikura v mavričnih barvah. Vsak noht ima drugačen pastelni odtenek. Pravilo je, da pravil ni, čeprav so najbolj zaželeni pastelni odtenki, da nohti izgledajo kot pravi bonboni Skittles. Če želite sami ustvariti ta videz, potrebujete le pet veselih kontrastnih barv in navdih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
11 živil, ki se jim morate izogibati, če želite imeti gladko kožo brez gub