Sennheiser HD 25 Limited Editon: omejena izdaja kultnih slušalk ob častitljivi obletnici

Sennheiser HD 25 Limited Editon
Zadnjič posodobljeno: :

Slušalke Sennheiser HD 25 pri DJ-jih in avdiofilih že desetletja veljajo za industrijski standard, tisto nekaj, po čemer bi se morali zgledovati vsi drugi proizvajalci avdio opreme. In ta ikonični izdelek je ob 75-letnici nemškega podjetja dobil novo omejeno izdajo.

Slušalke Sennheiser HD 25, prvič predstavljene leta 1988, so svojo 25-letnico obeležile z izdajo HD 25 Aluminium, danes pa smo lahko priča še eni posebni izdaji tega kultnega modela, in sicer modelu Limited Edition.

Razlika med novim in običajnim modelom so rumene ušesne školjke, ki so poklon modelu HD 414, Sennheserijevim prvem “open-ear” slušalkam (to pomeni, da ušesnega kanala na zaprejo popolnoma, da lahko uporabnik sliši dogajanja okoli sebe).

Sennheiser HD 25 Limited Editon
Sennheiser HD 25 Limited Editon

No, pri vsem skupaj pa se skriva en trik. Omejene izdaje ne bo mogoče kupiti, vsaj ne na klasičen način. Sennheiser je namreč svojo linijo slušalk HD 25 znižal za približno 50 evrov (zdaj stanejo okoli 100 evrov), vsak, ki pa bo naročil svoj par, pa se bo potegoval, da osvoji slušalke v omejeni izdaji (izdelanih bo le 25.000 parov). Ali je dobil navadne ali posebne slušalke, bo uporabniku jasno šele, ko bo odprl škatlo. Prava loterija, kajne?

Galerija: Sennheiser HD 25 Limited Editon

Dodatne Informacije

Več informacij:
sennheiser.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sunslice Photon – Najmanjša solarna prenosna baterija, ki jo lahko spravite v žep