fbpx

Shepherd’s Residence: sproščujoče počitnice v popolni samoti na otoku Krku

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Stara Baška je pravi skriti biser turizma na Hrvaškem. Če iščete malo več zasebnosti, ekskluzivnosti in počasnega življenja je čas, da spoznate Shepherd's Residence.

Če bi morali izpostaviti eno mesto na otoku Krku, ki s svojimi naravnimi lepotami pritegne največ pozornosti, bi to zagotovo bila Stara Baška. Nanjo nas že leta, osebno, vežejo številni neprecenljivi poletni spomini, a v tem vtisu zagotovo nismo sami, saj se je, kdor je vsaj za en dan obiskal Staro Baško, vanjo zaljubil. Mir, tišina, samota in zasebnost so popolna antiteza večine hrvaških plaž poleti in zagotavljajo tako želen pobeg od realnosti, potem pa so tu kristalno čisto morje, nedotaknjena narava in splošna lepota pokrajine, ki se razprostira pred našimi očmi.

Rezidenca Shepherd’s Residence

Novi butični dvojček Shepherd’s Residence sestavljata dve zrcalni hiši oziroma dve stanovanji, od katerih ima vsako 150 kvadratnih metrov. V vsakem od njih imate vse, kar potrebujete za idilične počitnice, z družino ali v družbi. Eno stanovanje obsega štiri spalnice z lastnimi kopalnicami in dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico kot skupne sobe.

Impresiven je tudi zunanji prostor, saj ima vsako stanovanje lasten bazen, zunanjo kuhinjo, žar, bivalni prostor in vrt. Če načrtujete počitnice z družino ali prijatelji in si letos želite lokacijo, ki vas bo oddaljila od realnosti, bo Shepherd’s Residence res odlična izbira in odlično izhodišče za raziskovanje Stare Baške in otoka.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!