fbpx

Sherakhan: luksuzna superjahta z vodnim toboganom, ki te odnese naravnost v ocean

V kolikor želite vsaj malce okusiti tisto pravo hedonistično življenje, lahko vedno najamete luksuzno superjahto Sherakhan.

Luksuzna superjahta Sherakhan je v bistvu predelana potniška ladja Princess Margaret, ki je svojo prvo resno predelavo v luksuzno plovilo doživela leta 2005. Jahta, ki v dolžino meri 69,65 metrov, je bila odtlej deležna še nekaterih popravkov, vendar nobene tako konkretne kot decembra 2017 na dvorišču nizozemskega podjetja Icon Yachts. Takrat je postala to, kar je danes: impresivna lepotica, idealna za druženje in zabavo z družino in prijatelji.

Sherakan je narejen iz jekla in aluminija, ponaša pa se tudi z ultramodernim stabilizacijskim sistemom, ki zmanjša učinek zibanja, kar ima za posledico prijetnejšo izkušnjo križarjenja. Sprejme lahko do 26 gostov v 13 sobah in dodatnih 20 članov posadke, ki poskrbijo za sproščeno luksuzno izkušnjo na jahti. In čeprav so čisto vse dobrine slednje izjemne, nekaj “igračk” resnično izstopa. Če boste torej kdaj imeli priložnost, da jahto najamete, boste ob tem dobili še cel asortima naprav, kot so kajaki, vodni skuterji, napihljivi gumenjaki, supi, itd. Toda največji bonus je lahko samo napihljiv vodni tobogan, ki vas bo z zgornje palube odpeljal naravnost v ocean!

Igračke na krovu Sherakhana
Igračke na krovu Sherakhana

Vsi tisti, ki pa bi raje ostali v varnem zavetju jahte, pa imate na voljo jacuzzi na palubi, lepotni salon, spa in savno ter popolnoma opremljen fitnes. Naj še dodamo, da se jahta ponaša z velikansko glavno suito z zasebno teraso in masažno kadjo.

In za koliko evrov vas zna oskubiti ta luksuz? Cena najema je v poletnih mesecih je 425.000 evrov na teden, če pa se boste odločili za raziskovanje ocena pozimi, pa boste morali za najem odšteti okoli 380.000 evrov. Ja, takšno razkošje ni poceni.

Galerija: Luksuzna superjahta Sherakhan

Dodatne Informacije

Več informacij:
sherakhan.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!