ShiftWear – superge z zaslonom

Shiftwear so superge z zaslonom

Če ste eden tistih, ki vam nakupovanje superg narekuje trend, potem boste morda kmalu imeli način, kako privarčevati veliko denarja. David Coelho je namreč na platformi za množično financiranje Indiegogo predstavil športne copate ShiftWear, ki so opremljene z zaslonom, točneje e-črnilom, ki omogoča, da spreminjate slog superg s pomočjo mobilne aplikacije.

ShiftWear so superge z zaslonom, ki omogoča, da jim z nekaj kliki povsem spremenite videz. E-črnilo je namreč brezžično povezano s pametnim telefonom, vsebino na njem pa upravljate preko aplikacije. Gre za izdelek ameriškega inovatorja Davida Coelha, ki je na Indiegogu že zbral dovolj zagonskih sredstev za zagon proizvodnje, kar pomeni, da bodo prvi pari svoje kupce dosegli že pomladi leta 2016. Naročite jih lahko kot nizke, srednje visoke in visoke superge.

Zaslon prikazuje kristalno čisto sliko in animacije in ker slednja potrebuje nekoliko več energije za delovanje, je podjetje, ki stoji za športnimi copati ShiftWear, predstavilo tehnologijo ”walk-n-charge” (hodi-in-polni tehnologijo), ki polni supergo na vsakem koraku z vsakim korakom. Baterija, ki napaja 360-stopinjski zaslon, sicer zagotavlja do 30 dni avtonomije.

PREBERITE ŠE: Iz NikeLaba prihajajo ”breztežnostne” superge Payaa

Če želite svoj par vodoodpornih superg s kevlar tkanino, jih lahko naročite za preračunanih 141 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
shiftwear.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženska moda 2020: oranžna je barva tega poletja, in tako jo nosiš!