fbpx

Si želita več intimnosti v partnerskem odnosu? Upoštevajta ta preprosta navodila!

Foto: Envato

Prebujajte strast in poželenje v partnerju skozi ves dan. Malo po malo. Iz ure v uro. Uživajta v vseh trenutkih in podoživljajta skupno vznemirjenje.

Raziskave kažejo, da je stik kože na kožo bistvenega pomena za duševno, čustveno in telesno zdravje in lahko pomaga zmanjšati stresni hormon kortizol ter poveča intimno razpoloženje.

Moške in ženske spolne ure so popolnoma nedosledne. Ženske imajo najmočnejšo željo po spolnosti ob 22. uri, moški pa ob 7.30. Razlika lahko povzroči napetosti v spalnici in zunaj nje, saj 64 odstotkov žensk in 38 odstotkov moških prizna, da se ljubijo, ko se jim ne zdi, da bi radi imeli spolne odnose.

Strokovnjakinja za spolnost Georgette Culley predlaga preprost vodnik za spodbujanje spolne želje. In kako bi lahko pričeli dan poln intimnosti?

7: 00 Čutna prha

Običajno se ljudje sami stuširajo, tokrat ta čas izkoristite in se stuširajte skupaj s partnerjem.
Če preživite le nekaj minut skupaj gola, lahko to naredi čudeže za poželenje.

7: 30 Skupaj si pripravita oblačila za v službo

Pari se običajno oblačijo ob različnih časih. Namesto tega prosite partnerja, naj izbere vaše spodnje perilo. Ne dovolite, da se vas dotakne, samo ga dražite tako, da mu daste vpogled v to, kaj lahko prejme zvečer.
Spogledovanje spodbudi um k razmišljanju o spolnosti in zaradi tega pričakovanja bo ljubezen še boljša in intenzivnejša.

9: 00 Premor za spodbujanje poželenja

Ne jemljite kave na poti v službo, raje jo skuhajte in jo popijte doma s partnerjem.
Študije kažejo, da bi lahko samo dve skodelici skupnega pitja kave na dan dramatično izboljšala spolno življenje in pomaga v boju proti erektilni disfunkciji. Če ima vaš partner rad sladko kavo, dodajte žličko vanilijevega sirupa, da resnično razburite čute. Vanilija je znani naravni afrodiziak, ki lahko poveča spolno željo pri moških in ženskah.

Naj bo jutranja kopel res osvežilna. Foto: We Vibe Toys / Unsplash

11: 00 Pošljite mu/ji intimno sporočilo

Polepšajte partnerjevo jutro na način, da ga presenetite s porednim intimnim sporočilom, ko najmanj pričakuje. Študije kažejo, da so ljudje bolj vzburjeni, ko so vizualno stimulirani, zato je pošiljanje porednih sporočil odličen način za spodbujanje želje pri partnerju.

Ali oba delata od doma? Ni problema, delate v različnih prostorih hiše, da ustvarite spolno napetost.

13:00 Pogovarjajte se umazano

Med kosilom ne preklopite na družabne medije, ampak partnerju pošljite ali posnemite podrobnostmi o tem, kaj porednega jim boste naredili zvečer.

15:00 Pošlji partnerju e-mail

Večini ljudi v tem času pade razpoloženje in energija. Vzdignite njegovo z e -poštnim sporočilom, ki opisuje eno od vaših spolnih fantazij. Uporabljajte osebni računalnik in ne pisarniške opreme.

18:00 Čas razvajanja

Ko pridete domov se najprej posvetite partnerju, ne sporočilom na telefonu. Izklopite ga in se posvetite drug drugemu s poljubi, objemi in božanjem. Samo 20 sekund objema dvigne raven oksitocina(ljubezenski hormon). Na takšen način se boste zbližali v spalnici in zunaj nje.

19:00 Večerja

Pozabite na večerjo zunaj ali dostavo na dom ter pripravite slasten obrok, poln naravnih afrodiziakov. Rižota z morskimi sadeži je odlična izbira, saj so kozice in školjke polne aminokislin, ki delujejo kot nevrotransmiterji v možganih za spodbujanje spolne vitalnosti.

Ne pozabite na zaščito. Foto: Pixabay / Pexels

20: 00 Skupna kopel

Spodbujajte romantiko in pripravite romantično kopel ob svečah. Priprava scene je ključ do odličnega spolnega odnosa, zlasti v dolgotrajnih odnosih, kjer se na trenutke izgubi želja po spontanih intimnih odnosih. Če med njo postaneta spolno vzburjena, ne imejta takoj odnosov, ampak si privoščita še čutno masažo.

21: 00 Film

Pozabite na svoj običajni filmski večer, in na mesto njega pripravite erotični film za odrasle. Filmi za odrasle so lahko v veliko pomoč v spalnici, če so usmerjeni na moški in ženski užitek. Pogovorita se kakšne vsebine so obema všeč.

23: 00 Poskusite tantrični spolni odnos

Preden se potopite pod odejo, deset minut vadite tantro, da se boste lažje osredotočili drug na drugega in živeli v trenutku. Sinhronizirajte dihanje in raziščite partnerjevo golo telo, tako da se uprete želji po spolnem odnosu. Čeprav je to morda težko, bo pomagalo vzbuditi vzburjenje, ki bo pripeljalo do večjih in boljših obojestranskih vrhuncev.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!