fbpx

Prenosna pizza peč – pečica Ooni Koda 16 – Odlična prenosna pečica za peko pice

Prenosna pizza peč

Foto: Ooni

Iščete najboljšo in najbolj popularno pečico za pico? Prenosna pizza peč?! Potem je Ooni Koda tista pečica, ki je ne smeš spregledati saj gre za najbolj popularno pečico velikih pica gurmanov.

Iščete najboljšo in najbolj popularno pečico za pico? Potem je Ooni Koda 16 tista pečica, ki je ne smeš spregledati saj gre za najbolj popularno pečico velikih pica gurmanov.

Foto: Ooni Koda
Enostavna jed pica je ena najbolj priljubljenih jedi na svetu. Takšna, ki jo spečemo sami s tehniko zelo podobno krušni peči, pa lahko izjemna izkušnja za celo družino.

Ooni Koda 16, deluje na plin. in je zasnovana zasnovana za peko epskih pic do premera 40 cm. V njej pa lahko pečete tudi okusne zrezke, ribe in zelenjavo, kuhanih na plamenu krušne peči.

Ooni Koda – pečice

Zadnja posodobitev 2022-09-25 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Ooni Koda 16, ki združuje privlačen dizajn in inovativnega način delovanja plamena v obliki črke L. Ko jo prižgete boste v 20 minutah pripravljeni na peko. Takrat pečica doseže 500 °C in peka pice je prav takšna kot v krušni peči.

Nakupi brez DDV na Amazon – tudi pečica Ooni Koda

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

ooni.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!