Siddharta izdala album Ultra: darilo oboževalcem za 20 let

Oboževalci skupine Siddharta ste končno dočakali svoje predbožično darilo. Izšel je namreč njihov novi album Ultra, ki je nadaljevanje darila ob dvajsetletnici delovanja. Z albumom Infra in z uspešnico Ledena so v poletnih mesecih navdušili poslušalce. Ultra je drugi del glasbene zgodbe, ki nadgrajuje pesmi z albuma Infra. Siddharta tudi tokrat z izdelano glasbeno podobo očara.

Siddharta je drugi letošnji album, Ultra, posnela v lastnem studiu, Studiu 13 v Ljubljani. Producent je tudi tokrat Dejan Radičević. Na albumu je deset pesmi, ki dopolnjujejo zbirko dvajsetih pesmi – za vsako leto delovanja so nam letos podarili eno pesem.

PREBERITE ŠE: Siddharta z videospotom za skladbo Ledena

Ultra
Ultra

Pesem Nastalo bo, pod katero se podpisujejo člani skupine in Dejan Radičević, lahko že slišite na radijskih postajah. Zanjo so posneli tudi odličen videospot, in sicer ob pomoči oboževalcev, ki igrajo pomembno vlogo pri njihovi glasbeni zgodbi. Siddharta ceni svoje poslušalce, kar je dokazala s tem, da ni na veliko proslavlja svoje obletnice, temveč je letos z dvema albumoma obdarila zveste oboževalce, ki so ji pomagali ustvariti nepozabno glasbeno zgodbo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
siddharta.net

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
A1 Xplore Music by Deezer – glasba brez prekinitev in omejitev