fbpx

Šik francoski modni trend: jopice, ki spominjajo na kultne Chanelove modele

Foto: zara.com

Na področju mode nekatera imena odmevajo z neskončno resonanco stila, prefinjenosti in elegance. Med temi stoji Chanel s svojimi ikoničnimi jopicami, ki simbolizirajo več kot le kos oblačila; predstavljajo dediščino elegance. Danes je je na voljo veliko interpretacij tega klasičnega modela, ki ljubiteljem stila ponujajo priložnost, da v svojo garderobo vnesejo delček zgodovine.

Ti kosi ne le obogatijo vaše garderobe s svojo eleganco in vsestranskostjo, ampak vas tudi povežejo z zapuščino mode, ki podpira moč in lepoto žensk skozi generacije. Ko te jopice vključujete v vaše vsakodnevne komplete, nadaljujete tradicijo elegance in dokazujete, da je pravi stil res brezčasen.

Zakaj obožujemo Chanelove ikonske jopice

Podobno kot njihovi navdihi, te jopice izžarevajo brezčasno eleganco, ki presega sezonske trende. So dokaz trajne privlačnosti, ki združuje klasično estetiko s sodobno občutljivostjo. Moderna jopica, ki jo je navdihnil Chanel, je vsestranski modni kos, ki ga lahko kombinirate na različne načine, k vsaki garderobi. Nošenje jopice, navdihnjene z ikoničnim dizajnom služi kot naklon tej zapuščini, saj združuje ženstvenost z občutkom drznosti in neodvisnosti.

Foto: HM

Kako nositi jopice

Za ležeren, a eleganten videz kombinirajte sodobno jopico, ki jo je navdihnil Chanel, s svojimi najljubšimi kavbojkami. Odločite se za oprijeto varjanto, da ohranite eleganten videz, dopolnite jo z balerinkami ali mokasinami, da poudarite osebni stil Coco Chanel.

Foto: HM
Foto: Zara
Foto: HM

Oblecite jopico čez preprosto obleko. Za dodaten pridih glamurja izberite jopico s subtilnimi okraski. Lahko nosite kot zgornji del v kombinaciji s hlačami z visokim pasom ali krilom. Za prefinjen pisarniški videz jo kombinirajte s krojenimi hlačami. Dodajte pas, da ustvarite bolj definirano silhueto, dodajte minimalističen nakit, da ohranite fokus na jopico.

Foto: Zara
Foto: HM
Foto: HM

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.