fbpx

Adidas Samba x Leo Messi 2024: superge nogometne ikone

Foto: Adidas

Najnovejši podvig znamke, Adidas Samba x Leo Messi 2024, je dokaz njenega nenehnega uspeha in sposobnosti, da očara modno in športno industrijo. Adidas Samba, zgodovinski model superg, je že dolgo priljubljena ikona v modnih krogih, njena priljubljenost pa narašča z vsako novo in živahno ponovitvijo. Tokrat Adidas sodeluje z nogometno legendo Leom Messijem. Ustvarili so superge, ki so tako poklon njegovi izjemni karieri.

Adidas Samba x Leo Messi je popoln vihar stila, zgodovine in osebnih dosežkov. Ne glede na to, ali gre za predanega oboževalca, ljubitelja športnih čevljev ali zbiratelja ikoničnih športnih oblačil, to sodelovanje ponuja nekaj edinstvenega – delček športne zgodovine, ovekovečen v dizajnu superg, ki izstopa tako zaradi svoje estetske privlačnosti kot zaradi svoje simbolične vrednosti.

Foto; Adidas

Težko pričakovane superge so doživele svoj veliki prvenec.

Zasnova ima neokrnjeno belo osnovo, ki jo dopolnjujejo poudarki modre in krem barve, kar je naklon barvam argentinske nogometne reprezentance. Adidas Samba x Leo Messi 2024 je dokaz trajne zapuščine tako športnika kot ikonične silhuete.  Klasična zasnova superge Adidas Samba je prenovljena s podrobnostmi, ki slavijo Messijevo dediščino.

Foto; Adidas

Superge odlikuje Sambin značilen nizkoprofilni videz in prevleka iz semiša, posodobljena z barvami in motivi, ki odražajo Messijevo argentinsko dediščino in njegove mejnike v karieri. V skladu z Adidasovo in Messijevo zavezanostjo trajnosti kolekcija vključuje okolju prijazne materiale. Čevlji so zasnovani tako, da so vsestranski, primerni za različne priložnosti – od priložnostnih izletov do bolj formalnih dogodkov, kar odraža Messijev dinamičen življenjski slog.

Foto; Adidas Samba
Foto; Adidas

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.